Vastag Tamás szakított szerelmével

Közel két év után elmúlt a szerelem a népszerű énekes, Vastag Tamás és a Szombat esti láz sztárja, Mármarosi Tünde között. A pár békében mondott egymásnak búcsút.

Vastag Tamás csaknem 2 éve találta meg a boldogságot a táncos-koreográfus Mármarosi Tünde oldalán, ám máris véget ért a románc.

Nagy szerelemnek indult a történet és nagyon úgy tűnt, hogy a szép táncoslány – ahogy barátai becézik – Tücsi és a mindig vidám Tomi valóban összeillő páros, ám a sok munka mégis elhidegüléshez vezetett.

Vastag Tomit az X-Faktor első évada tette ismert énekessé, azóta nagyon felkapott lett és folyton járja az országot koncertekkel, mellette pedig színházakban is szerepel. A népszerűségnek is vannak árnyoldalai: a fiatalabb Vastag-fivért főként hétvégente és éjszakánként szólítja el otthonról a munka, így kevés ideje marad magánéletére.

Tünde akkor került reflektorfénybe, mikor megnyerte a 2013-as Szombat esti lázat Tomi testvérével,Vastag Csabával. Azóta a csinos táncosnak is sokkal több munkája lett, így összeegyeztethetetlen lett életük és az állandó elfoglaltság, rohanás felemésztette kapcsolatukat.

Szakított Vastag Tamás és táncos-koreográfus kedvese, Mármarosi Tünde

Szakított Vastag Tamás és táncos-koreográfus kedvese, Mármarosi Tünde

A pár hosszú tépelődés után közösen döntött úgy, hogy külön folytatja. Tomi és Tücsi barátságban vált el egymástól.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: