Vastag Csaba betegen készül a döntőre

Az X-Faktor szívtiprója komoly vírust szedett össze, ami miatt pihenésre és nyugalomra lenne szüksége. Azonban nem engedheti meg a lazítást, kemény próbák és felkészülés mellett a kúrálás nem fér bele az idejébe. Ez már nem az első betegsége az énekesnek, gyötörte már belsőfülgyulladás és gyomormérgezés is, most pedig ez a fránya vírus.

Csabának magas láza és erős torokfájása van. Remélhetőleg szombatra valamelyest sikerül kigyógyulnia a betegségből, ugyanis ha nem hozza a maximumot, könnyen lehet, hogy lemondhat álmáról. Csaba mindent elkövet, hogy jobban legyen, hiszen meg akarja mutatni, kiérdemelte a rajongók szeretetét.

Hasonló bejegyzések..

19 hozzászólás

 1. rami szerint:

  ja és búék.

 2. rami szerint:

  mikor nyertél anyuval egy más nyakába ugrottunk az örömtöl és nagyon seretünk téged <3 na aléneg gyogyulj meg a leg hamarabb. 🙂

 3. rami szerint:

  szeretünk csabi anyával mindig neked szúrkoltunk és anya szerint helyes vagy bár az én szememben is tehát imádunk gyógyulj meg pusszi rami és anyu egyépként

 4. Orsi szerint:

  boldog karacsonyt gyogyuj meg!!

 5. nagy tibor szerint:

  sziasztok! bárki bármit mond vagy ír,mindenképp nikolas volt a jobb! nem értem miért csaba lett a győztes….az is igaz hogy jó a csaba! de nikolas ha őszinték vagyunk,lényegesen jobb volt végig! kár hogy így alakult…. nem az nyert aki valóban végig teljesített!

 6. Nonó szerint:

  CSABI!!!! NAGYON SZERETÜNK! MINDIG RÁD SZAVAZTUNK! NIKOLAS….Fhúúú NEM IS SZÓLOK! CSABI SZÓVAL AZ ÉN SZEMEMBEN Te VAGY A GYŐZTES!!!!!!!!

 7. haynyx szerint:

  Hajrá Csaba!!!!!!!!!!!!!!!!Nyerned kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Nóri szerint:

  Vastag Csaba!!!!Vastag Csaba!!!!!Csaba Csaba Csaba!!!!!Te vagy a győztes!!!Megnyered!!!!!Oké?

 9. kinga szerint:

  CSABA A GYOZTES

 10. kinga szerint:

  Csaba szurkolok Add at Tominak az udvozletem

 11. mam szerint:

  ÉN ZOLINAK ÜZENNÉM HOGY A NICOLÁST MEG RÁNGATJA A GÖRCS FÖLEG A FEJÉT!! ENNYI!! TEHÁT O-o!!

 12. Zoli szerint:

  Én is tiszta szívemből drukkolnék Csabának, ha tudna
  intonálási problémák nélkül énekelni. Sajnos azonban ez nem megy.:( Érdekes módon a “Vastag-familiának” abszolut belsőhallás problémái vannak, egyszerűen képtelenek szépen formálva, tisztán énekelni. …és ő legyen a győztes???? Szomoró lenne! Más dolog az, hogy itt a döntőben senkinek “X-Faktor” jellemzője, csupán egy X-Faktort fog megnyerni, ami persze nagy szó,. csak elgondoltató, hogy azok a tehetségek, akik közben szerepeltek a műsorban, a pénzvilág mért ejtette ki????…persze megvan rá a válasz.
  De hát ezt hozta a nagy “mindentudók” világa…:(

 13. Bettuna szerint:

  Remélem a Csabi fogja megnyerni a mai döntőt…sok sikert!! 🙂

 14. zakkar sándor szerint:

  Csodás hangú ,sztár alkattal rendelkező kiváló technikai adottságok birtokában csak győztes lehet : Vastag Csaba ” szurkolunk neki / egy a Cél a győzelem …….

 15. Zsófi2000 szerint:

  Sziasztok!!!Remélem CSabi lesz a befutó!!!!!Szavazzatok rá!!!Mi szavaztunk!!!!!!!!!!Veszprém megye!!!!!!!!Szavazzatok Csabira!!!!!!A Nikolas mindig csak ugyanugy énekel!!!!Egy kicsit uncsi már!!!!!Én nem akarom megbántani Keresztes Ildikót!!! Nem a Nikolas a legjobb hanem Vastag Csabaaaaaaaa! A világ ismeri király,jóképű,kedves,aranyos,jószívű,imádja testvérét!!!Mi kell még!??? Hajrááá Csabi!!

 16. xfaktorforever szerint:

  Szegény mingyá megsajnálom!!!!!!!

 17. ági szerint:

  Hajrá Nikolasz! Ne engedjük, neki kell győzni!!! Ő a legjobb!

 18. bea szerint:

  MÁRA SOK SIKERT KITARTÁST GYOGYULÁS KIVÁNOK!!

 19. Vancsik Viktória szerint:

  Valóban egy szívtipró vagy!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: