Varga Viktor csillagokat látott

Varga Viktor, a Csillag születik tehetsége kellemetlen baleseten van túl, ugyanis mindkét csuklóját csúnyán eltörte az énekes. Viktor épp édesapjától kapott ajándékát, új jégkorcsolyáját avatta fel, mikor baleset érte.

Egy begyakorolt forgás közben a jégre zuhant, majd két óriási reccsenést hallott – az énekes mindkét csuklóját szilánkosra törte. Viktor megsúgta, hogy a baleset talán azért történhetett meg, mert enyhén ittas állapotban volt, egy átmulatott éjszaka után lépett magabiztosan a jégre. A merész énekes nem ment rögtön kórházba, hanem hazavitette magát testvérével, majd szerelmével tetette sínbe mindkét kezét. A család unszolására Viktor végre észbe kapott és kórházba ment, ahol rögtön gipszbe tették mindkét kezét.

Varga Viktort mostanában sorozatos csapások érik, ami az egészségét illeti, ugyanis hónapokkal ezelőtt szemműtéten esett át, most pedig a csuklói törtek el. Elmondása szerint gyenge immunrendszere és erőtlen csontozata nem újdonság, de mostanában tényleg úgy érzi, mintha összeesküdtek volna ellene.

Varga Viktor törött kézzelVarga Viktor úgy nyilatkozott, a 2011-es karácsony egy rémálom volt neki, ugyanis a karácsonyi vacsora alatt is csak segítséggel tudott enni. Az esetben ha találhatunk némi pozitívumot akkor az az, hogy az énekes barátnője, Lilla mindenben támogatja szerelmét, így a kínok is enyhülnek, ha a lány mellette van. Az evés még mindig nehézkes, ami nem jön túl jól Viktornak, hiszen így is nagyon vékony.

Mindezek ellenére Varga Viktor nem bánta meg az esetet, sőt ha meggyógyul, újra kipróbálja azt a forgást, amibe beletört a csuklója. Viktor kedveli az extrém sportokat, így egy-egy súlyos sérülés sem állíthatja meg, ami a sportokat illeti. Hamarosan lekerülhet a gipsz, azonban addig is szigorú pihenést írtak neki elő az orvosok.

Varga Viktornak balesetein kívül minden jól megy: harmonikus magánéletet tudhat magáénak, Lillával harmonikus párkapcsolatba él, illetve a szakmai életben is a legfényesebb csillagként tündököl. Az énekes törött kézzel forgatja legújabb számának klipjét, amiben feltűnik majd az RTL Klub legnépszerűbb műsorvezetője, Ördög Nóra is.

Varga Viktor nagyon jó kapcsolatot ápol a műsorvezetővel, ezért jutott eszébe, hogy felkérje Nórit, hogy játsszon a klipben. Ördög Nóra azt a lányt alakítja majd a klipben, akivel Viktor telefonon fog szakítani.

Varga Viktor - Csillag Születik

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: