Várandósan jött világra egy csecsemő

Nem mindennapi jelenséggel szembesültek az orvosok egy ázsiai szülőszobán, amikor egy átlagos szülés során mindenórás kismamákat meghazudtoló pocakkal segítettek világra egy kisfiút.

A kisbabát több doktor is megvizsgálta, s eleinte úgy vélte valamennyi, hogy a gyermek hasában egy orbitális nagy ciszta leledzik. Ám kisvártatva rájöttek, hogy az édesanyának valójában ikerterhessége volt, azonban egy ritka fejlődési rendellenesség következtében az egyik magzat a másik testén belül kezdett el kifejlődni.

Megrökönyödésük később csak fokozódott a szakembereknek, mikor műtéti úton feltárták a testvérével “várandós” kisfiút: “A felső részén láthatóan elkezdtek növekedni a karjai. Fejlett csontokat és porcokat találtunk benne.” – Nyilatkozott az egyik orvos a magzatról, a beavatkozást követően. Valamennyi jelen lévő szaki szerint iszonyat mód meghökkentő dolog, hogy ennyit volt képes fejlődni testvére testében ikerpárja.

A kisbaba hasában fejlődött a testvére

A kisbaba hasában fejlődött a testvére

Az indiai közvélemény szintén nagy megdöbbenéssel fogadta az esetről szóló híreket. A történés kapcsán újra szóbeszéd tárgya lett a néhány évvel korábban született kislány, aki dupla arccal bújt ki édesanyjából: a kicsinek két orra, két szája, és négy szemével pislog a világra.

A 2 arcú kislány

A 2 arcú kislány

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: