2012. október 7. 9:05.

A TV2 Mokka című műsorának vezetője nyolc év házasság után válik. Már korábban is felröppentek a pletykák, hogy nincs minden rendben közte és a férje közt, de a hír most vált nyilvánossá.

Demcsák nyolc évvel ezelőtt, 2004-ben ment férjhez Józsefhez, akit egy dzsiptúrán ismert meg. Fél év ismeretség után döntöttek úgy, hogy összeházasodnak.

Zsuzsa most azt nyilatkozta, hogy már több, mint egy éve rossz házasságban él. Mindent megpróbált annak érdekében, hogy helyrejöjjenek férjével a dolgok, sikertelenül. A műsorvezetőnő azért is szomorú, mert mindenképpen jó családmodellben szeretett volna élni, a szülei is évtizedek óta boldog házasságban élnek.

Sírással küszködve nyilatkozott tönkrement házasságáról Demcsák, aki elmesélte, hogy ő és férje, Kiss József teljesen másféle értékrenddel rendelkeznek, ráadásul folyton veszekedtek egymással, míg végül már a mindennapi dolgokat sem tudták normális keretek között megbeszélni.

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa: elválik férjétől

Zsuzsa azt mesélte, hogy ő mindent megtett a családi egység érdekében. Két gyermeke van férjétől, Tamara és Benjamin, akiket sokáig igazi családi szeretet övezett. Könnyeivel küszködve beszélt arról, hogy József nem nagyon vett részt a gyermekek életében, ráadásul nagyon kevés időt töltöttek kettesben is.

Kiderült, hogy az elmúlt másfél évben a pár többször is külön élt, Zsuzsa mindig megbocsátott, és visszaengedte a férjét életébe, viszont a problémák nem oldódtak meg. indig ő volt az engedékenyebb fél. A műsorvezetőnél azonban most betelt a pohár, és úgy döntött, inkább elválik férjétől. A válókeresetet ugyan még csak most készül beadni, de nyilatkozata után nagyon úgy néz ki, hogy komolyan gondolja a dolgot, és ezúttal nem hajlandó megbocsátani férjének.

Válik Demcsák Zsuzsa nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Demcsák Zsuzsa eladósodott, milliós hiteltartozásai vannak

Demcsák Zsuzsa teljesen eladósodott

2013. április 22. 13:34.
Mező Misi gratulálok Adriennek és örül, hogy hozzá került

Fehér Adrienn Cserháti Zsuzsa utódja?

2012. november 2. 23:18.
Ördög Nóri és Demcsák Zsuzsa

Kukkoló lesi Ördög Nóri bugyiját

2012. február 22. 14:05.

Keresztes Ildikó válik

2011. november 25. 10:14.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
 1. gréta szerint:

  képmutató, álszent nő!
  saját fülemmel hallottam egy összejövetelen, amikor ócsárolta a Nőket, akik elválnak…
  hazug, nagyképű és ronda!
  a férje csak addig kellett, míg dőlt a lé – amint lett jobb szponzor, rögtön agresszív állat lett a férjéből!?
  gyomorforgató nő.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Annamari: a botrányos villalakó külföldre szökött

Fenekestül felfordult az élete az egykori VV lánynak, amióta kiderült, hogy a testét árulva keresi a kenyerét. Annamari már az ...