Újra teljes a létszám a Villában

A Való Világ 5 eddig kiesett játékosai mind visszaköltözhetnek néhány napra a villába. Persze a exlakók már nem küzdhetnek a fődíjért, ám  szórakoztathatják és bátoríthatják a játékban még bent maradt és a célegyenesben lévő társaikat.

Úgy tudni, hogy február 20-án délután költöznek be a volt villalakók a luxusbörtönbe.

Néhány napra ismét visszatérnek a kiesett játékosok a Való Világ 5 műsorába. Újra hangos lesz a villa a playmate-nek jelentkezett Veronikától,  az alfahím Gergőtől, a hisztis Kingától, a bágyadt szemű Annamaritól, a csámcsogó Dyától, a kubai macsó Cristofeltől, a taktikus Pétertől, a mellplasztikával kacérkodó Esztertől és Dya exbarátjától Shaditól.

Február 19-én Attila és egy általa kiválasztott villalakó párbajozni fog, vagyis a volt lakók beköltözése előtti nap egy újabb taggal fogyatkozik meg a luxusbörtön létszáma. A vasárnap kiesett játékos 24 órát sem tölthet kinn a külvilágban, ugyanis hétfőn ő is visszaköltözhet a villába, mint párbajon elhullott exlakó.

Teljes a létszám a villában

Az összes kiesett villalakó visszaköltözik, így teljes lesz a létszám újra

A Való Világ 5 kezdeti fázisában volt két szerepló – Melinda és Bandi – akiknek valóságshow szereplésük rövidre sikerült. Ők nem térhetnek vissza villába.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: