Újra meg kellett műteni Schobert Norbi szívét

Újabb szívműtéten esett át Schobert Norbi fitneszguru.

Mint azt korábban megírtuk, alig két hónappal ezelőtt meg kellett műteni Schobert Norbi szívét. Veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt műtötték a fitneszguru szívét, és a lábadozása egész jól haladt egészen addig, amíg le nem döntötte a lábáról az influenza.

Egy fertőzés alakult ki Norbi szívében az influenza miatt, emiatt antibiotikumokkal kezdték el kezelni. Hetek óta folyamatos kontrollvizsgálatokon vesz részt Schobert, de ez nem volt elég, a szívét újra meg kellett műteni. November 30-án műtötték Norbit – írta meg felesége, Rubint Réka közösségi portálján.

Réka egy képet is megosztott a rajongókkal, amin a kórházi ágyon ül Norbi mellett.

Réka egy képet is megosztott a rajongókkal, amin a kórházi ágyon ül Norbi mellett.

Dr. Székely László, aki a műtétet végrehajtotta Norbin azt állítja, hogy napról napra stabilabb a fitneszguru állapota, de a teljes felépülésig még nagyon sok időnek kell eltelnie – írja Réka, aki azt is hozzátette, szeretné, ha egy darabig nem keresnék őket.

Amint tudja, tájékoztatni fogja a rajongókat Norbi további állapotáról. Réka azt is megosztotta, hogy minden erejével azon van, hogy megvédje családját a hírek kiszivárogtatásától, ezért választja a közösségi portálon való megosztást, és nem más módon tájékoztatja a rajongókat. A továbbiakban is mindent meg fog tenni azért, hogy férje minél előbb meggyógyuljon, ehhez pedig minden szeretetére és türelmére szüksége lesz.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: