2012. december 6. 18:05.

Újabb szívműtéten esett át Schobert Norbi fitneszguru.

Mint azt korábban megírtuk, alig két hónappal ezelőtt meg kellett műteni Schobert Norbi szívét. Veleszületett szívbillentyű rendellenesség miatt műtötték a fitneszguru szívét, és a lábadozása egész jól haladt egészen addig, amíg le nem döntötte a lábáról az influenza.

Egy fertőzés alakult ki Norbi szívében az influenza miatt, emiatt antibiotikumokkal kezdték el kezelni. Hetek óta folyamatos kontrollvizsgálatokon vesz részt Schobert, de ez nem volt elég, a szívét újra meg kellett műteni. November 30-án műtötték Norbit – írta meg felesége, Rubint Réka közösségi portálján.

Réka egy képet is megosztott a rajongókkal, amin a kórházi ágyon ül Norbi mellett.

Réka egy képet is megosztott a rajongókkal, amin a kórházi ágyon ül Norbi mellett.

Dr. Székely László, aki a műtétet végrehajtotta Norbin azt állítja, hogy napról napra stabilabb a fitneszguru állapota, de a teljes felépülésig még nagyon sok időnek kell eltelnie – írja Réka, aki azt is hozzátette, szeretné, ha egy darabig nem keresnék őket.

Amint tudja, tájékoztatni fogja a rajongókat Norbi további állapotáról. Réka azt is megosztotta, hogy minden erejével azon van, hogy megvédje családját a hírek kiszivárogtatásától, ezért választja a közösségi portálon való megosztást, és nem más módon tájékoztatja a rajongókat. A továbbiakban is mindent meg fog tenni azért, hogy férje minél előbb meggyógyuljon, ehhez pedig minden szeretetére és türelmére szüksége lesz.

Újra meg kellett műteni Schobert Norbi szívét nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Schobert Norbi kisfia elhízott?

Kövér Schobert Norbi kisfia?

2013. május 29. 15:09.
Norbi és Réka a műtét után: a fitneszguru hamarosan felépül

Schobert Norbi szívműtéten esett át

2012. október 12. 10:24.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Elhunyt Hollósi Frigyes

A Nemzeti Színház honlapján tették közzé a szomorú hírt, hogy 71 éves korában elhunyt Hollósi Frigyes színművész. Hollósi Frigyes 1941. ...