Újabb tragédia Sylvester Stallone családjában

Alig hat héttel ezelőtt temette el Sylvester Stallone a fiát, most újabb tragédia történt: a színész testvére is elhunyt.

Néhány héttel ezelőtt gyógyszer túladagolásban halt meg a színész 36 éves fia, Sage. Sage-et hollywoodi lakásában találták holtan júniusban. Sage volt a legidősebb fiú, szerepelt a Rocky V-ben és apja oldalán a Daylight – Alagút a halálba című produkcióban.

Nemrégiben Stallone mamától volt hangos a sajtó, ugyanis felpumpált ajakkal jelent meg a 90 esztendős Jackie A feláldozhatók 2 premierjén, mélyen dekoltált fekete blúzt és miniszoknyát viselt, ráadásul felturbózott ajkai állítólag fel is robbantak.

Sylvester Stallone és féltestvére: Toni Ann Filiti

Sylvester Stallone és féltestvére: Toni Ann Filiti

Most újabb tragédia sújtja a színészt, ugyanis előbb fiát, most pedig testvérét veszítette el. Toni Ann Filiti színész-rendező volt, Stallone féltestvére, rákban szenvedett és hunyt el. Jackie úgy nyilatkozott, hogy Sylvester úgy érzi, ennél több tragédiát már nem képes elviselni, mindig gyászolni fogja a fiát. Szörnyű hónapnak tartja a mostanit, és azzal vigasztalódik, hogy Sage és Tori most már együtt vannak a mennyben.

Stallone fia halála után két gyermekével és harmadik feleségével Európába utazott, ezután részt vett A feláldozhatók premierjén. Úgy nyilatkozott, hogy reméli, az idő begyógyítja majd minden sebét, hiszen ez az élet rendje.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: