2012. augusztus 30. 17:40.

Alig hat héttel ezelőtt temette el Sylvester Stallone a fiát, most újabb tragédia történt: a színész testvére is elhunyt.

Néhány héttel ezelőtt gyógyszer túladagolásban halt meg a színész 36 éves fia, Sage. Sage-et hollywoodi lakásában találták holtan júniusban. Sage volt a legidősebb fiú, szerepelt a Rocky V-ben és apja oldalán a Daylight – Alagút a halálba című produkcióban.

Nemrégiben Stallone mamától volt hangos a sajtó, ugyanis felpumpált ajakkal jelent meg a 90 esztendős Jackie A feláldozhatók 2 premierjén, mélyen dekoltált fekete blúzt és miniszoknyát viselt, ráadásul felturbózott ajkai állítólag fel is robbantak.

Sylvester Stallone és féltestvére: Toni Ann Filiti

Sylvester Stallone és féltestvére: Toni Ann Filiti

Most újabb tragédia sújtja a színészt, ugyanis előbb fiát, most pedig testvérét veszítette el. Toni Ann Filiti színész-rendező volt, Stallone féltestvére, rákban szenvedett és hunyt el. Jackie úgy nyilatkozott, hogy Sylvester úgy érzi, ennél több tragédiát már nem képes elviselni, mindig gyászolni fogja a fiát. Szörnyű hónapnak tartja a mostanit, és azzal vigasztalódik, hogy Sage és Tori most már együtt vannak a mennyben.

Stallone fia halála után két gyermekével és harmadik feleségével Európába utazott, ezután részt vett A feláldozhatók premierjén. Úgy nyilatkozott, hogy reméli, az idő begyógyítja majd minden sebét, hiszen ez az élet rendje.

Újabb tragédia Sylvester Stallone családjában nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

VV Éva körül mindig zajlik az élet, állandó balhéival hívja fel magára a figyelmet

VV Éva újabb balhéja

2013. január 9. 10:16.
Szécsi Böbe és Helmeczi Bianka a 3. párbajon (fotó: voice.hu)

Voice 3. Párbaj, újabb 6 továbbjutó

2012. december 8. 9:46.
Quantum XXL

Tragédia a Quantum XXL Ikreknél

2012. április 26. 19:19.
Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone

Schwarzenegger és Stallone kórházban

2012. február 9. 19:25.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Harry Herceg

A 27 éves Harry hercegre nagyon rájár a rúd az utóbbi pár napban. Nemrégiben anyaszült meztelenül bulizott Vegasban, és lencsevégre ...