2013. július 5. 10:13.

Az Európa-bajnoki bronzérmes egykori úszónő első botránykönyve alig néhány hete jelent meg, de máris készül a folytatás – írja a Blikk.

Retteghetnek a celebek, újabb botránykönyvet ír Szepesi Nikolett.

Az Én, a sz.xmániás című kötet – melyben az egykori úszónő többek között pikáns légyottjait osztja meg a nagyérdeművel – alig néhány hete jelent meg, de már biztos, hogy az év botránykönyve lesz, tetemes bevételt hozva Szepesinek.

A kiadó – az Ulpius-ház – és a szerző ugyan üzleti titokra hivatkozva nem hozta nyilvánosságra szerződésük részleteit, ennek ellenére körülbelül utána lehet számolni, hogy Niki eddig mekkora összeget kaszált irományával. A mai magyar könyvpiacon 6–12% közötti részesedéssel lehet kalkulálni, a Blikk információi szerint a 3.999 forintba kerülő Én, a sz.xmániásból eddig 20.000 darabot adtak el. 10%-os jutalékkal számolva Nikolettnek 8.000.000 forintot hozott, de a rohamos eladási tempót figyelembe véve, mindez simán meg is duplázódhat.

Szepesi Niki botránykönyve erőt adott Bacsa Edina ahhoz, hogy három évtizedes titkát megossza a nyilvánossággal

Szepesi Niki új könyve is tartogat pikáns sztorikat

Szepesi a sikeren felbuzdulva újra tollat ragadott, hiszen elmondása szerint van még bőven szennyes, amit kiteregethet. Új kötete szintén beszédes címet kapott:  Org.zmusolimpia, mely várhatóan augusztusban lesz kapható – írja a Blikk.

“Nem adtam ki mindenkit az első könyvben, de most már az a válogatott sportoló sem fogja megúszni, aki külföldön élt néhány évvel ezelőtt, még házas is volt, de néhány SMS után repülőre ült, és csak azért haza­jött Magyarországra, hogy engem egy autópálya menti szállodában megd…jon. Élvezem, hogy mostanában sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevemet, és biztos vagyok benne, hogy az újabb könyvvel okozok még kellemetlen perceket egyeseknek” – mondta Szepesi.

Újabb botránykönyvet ír Szepesi Nikolett nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Botránykönyvei miatt sehol nem alkalmazzák Szepesi Nikolettet

Felnőttfilmekbe hívják Szepesi Nikit

2013. július 8. 10:14.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Csődbe mentek a Rubint Réka szalonok - Réka állítja, ő csak a nevét adta

A fitneszlady különgéppel repítheti rajongóit külföldi Alakreform táborába. Rubint Réka már csak az engedélyre vár, hogy felmatricázhassa a charterjáratát - ...