Tóth Vera Gabi nélkül nem kelendő

A megasztár győztese, Tóth Vera a jazz felé vette az irányt, így csak egy szűk réteg tud jól szórakozni az előadásain.  Úgy tűnik, hogy húga, Tóth Gabi nélkül nem kell. Ha Gabival lépnek fel együtt, akkor teltházas koncertekre számíthatnak, egyedül viszont nem fut a szekér.

Tóth Vera a jazz stílus felé fordult, általában kis klubokban lép fel a zenekarával. Szerencsés esetben félig megtelik a hely, de több bulit is le kellett már mondani, mert alig pár jegy fogyott el Veráék előadására.

A Blikk egyik olvasóriportere azt mesélte, hogy januárban volt az énekesnő egy koncertjén, ahol alig pár tucat ember volt. Ráadásul egy órát kellett várni Verára is. Kétségtelen, hogy jó hangja van, de a rétegzene miatt egyre kevesebben érdeklődnek iránta. A közös előadásokra azonban már csak a leghátsó sorok egyikébe tudott eljutni az olvasóriporter.

Testvérével, Gabival május 3-ára terveznek egy nagy haknit, és már alig kaphatóak jegyek a bulira. Közel egy éve nem léptek már fel közösen, számtalan konfliktusuk volt az elmúlt időszakban, de nagyon úgy tűnik, hogy végre megbékéltek egymással. Vera korábban már azt is mesélte, gondolkodnak azon, hogy közös turnéra mennek vidékre. Gabinak amúgy mostanában jól megy a szekere, a Szombat esti lázban kiválóan szerepelt, és azt rebesgetik, hogy ő lehet az X-faktor egyik új mentora is. Gabi jó szereplése miatt Vera mostanában kicsit háttérbe szorulhatott, és mindenképpen jót fog tenni neki a májusi közös buli.

A Tóth testvérek egy korábbi felvételen

A Tóth testvérek egy korábbi felvételen

Verát megkereste a lap, de nem reagált a híresztelésekre. A Blikk azonban annyit kiderített, Vera úgy véli, a klubok nem reklámozzák a fellépéseit eléggé, azért nincsen teltház.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: