2013. május 9. 23:40.

Megtört a jég: a hónapok óta tartó titkolózás után Tóth Gabi és Markó Róbert bevallotta: egymásba szerettek.

Mint ahogy azt korábban is sejteni lehetett, Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője, Tóth Gabi és a Szombat esti láz sármos tánctanára, Markó Robi között több van, mint munkakapcsolat. A táncműsor idején a fiatalok még tagadták érzéseiket, pedig az elcsípett mosolyokból, az apró mozdulatokból és a gyengéd érintésekből már akkor is látni lehetett, hogy többet éreznek egymás iránt, mint barátság.

Már véget ért a  Szombat esti láz, de talán pont ez kellett Gabinak és Robinak, hogy az egész ország előtt felvállalják érzéseiket. A fiatalok beismerték: megtalálták egymás mellett a boldogságot, és lángra gyúlt a szerelem köztük.

Már csak az a kérdés, hogy a friss kapcsolat miként bírja majd a távolságot, hiszen az elmúlt hónapokban a turbékoló pár mindennap több órát töltött együtt a táncpróbák miatt, ám a nyár közeledtével mindkettőjüket máshova szólítja a munka. Míg Tóth Gabit az X-Faktor mentorszéke, a végeláthatatlan castingok és az élő adások várják, addig Markó Robi Olaszországban lesz, ugyanis évek óta ott tanít.

Kép - Tóth Gabi és Markó Robi

Kép - Tóth Gabi és Markó Robi

Tóth Gabi összejött táncpartnerével, Markó Róberttel nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Tóth testvérek egy korábbi felvételen

Tóth Vera Gabi nélkül nem kelendő

2013. április 29. 16:42.

Előkerült az eltűnt Tóth Gabi

2011. szeptember 23. 13:08.

Gyorshír: Tóth Gabi eltűnt

2011. szeptember 22. 8:09.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Palácsik Tímea és Andy Vajna összeházasodnak

Június helyett augusztusban, Budapest helyett Hollywoodban veszi feleségül Andy Vajna szerelmét, Palácsik Tímeát.  A világhírű filmproducer és 38 évvel fiatalabb menyasszonya ...