2013. február 27. 18:10.

Malek Miklóst Tóth Gabi fogja váltani az idei X-faktorban. A tárgyalások már zajlanak – állítja a Blikk.

Malek Miklós mentorsegédje volt Tóth Gabi az X-faktor előző szériájában, így nem lett olyan nagy meglepetés, hogy a fiatal énekesnő váltja majd le Malekot. Miklós már az előző évi X-faktor után kijelentette, hogy nem kíván visszaülni a mentori székbe a következő műsorban.

Bár Gabi a Megasztárban vált ismertté, az utóbbi években eltávolodott a TV2-től, aki felkarolta őt. Gabi azt mesélte a Blikknek, hogy Mikivel nagyon hasonló az ízlésük, de ő női szemmel másképpen látja a versenyzőket. Gabi szintén egy tehetségkutatón lett felfedezett, így sokkal jobban át tudja érezni azt, hogy min mennek keresztül az énekesek. A fiatal énekesnő azt is elárulta, hogy nem szeretné majd a fiatal tehetségek lelkesedését letörni a kritikáival, de fontosnak tartja, hogy egy tapasztalt énekes tanácsoljon nekik.

Tóth Gabi 25 éves, de már tíz éve dolgozik a zeneiparban. Jelenleg nagyon elfoglalt, dolgozik az új dalain, a Győri Nemzeti Színházban próbál, emellett lelkesen készül a Szombat esti lázban való szereplésre.

Gabi nemrégiben teljesen átalakult - ő lehet Malek Miklós utóda az X-faktorban

Gabi nemrégiben teljesen átalakult - ő lehet Malek Miklós utóda az X-faktorban

Gabi azt nyilatkozta, hogy kiugrana a bőréből, ha őt kérnék fel mentornak az X-faktorba. Úgy véli, hogy kora ellenére képes lenne maradéktalanul ellátni a mentori feladatot.

A lap egyébként úgy tudja, teljes vérfrissítésen fognak átesni a mentorok, és az RTL Klub mind a négy mentort le fogja cserélni. A négy névről azonban még hallgat a csatorna, de a lap meggyőződése, hogy Malek Miklós utóda mindenképpen Tóth Gabi lesz.

Tóth Gabi lesz az új mentor az X-faktorban nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

A Tóth testvérek egy korábbi felvételen

Tóth Vera Gabi nélkül nem kelendő

2013. április 29. 16:42.

Előkerült az eltűnt Tóth Gabi

2011. szeptember 23. 13:08.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. kitti szerint:

    ez nagyon jó hogy gabi lett az egyetlen női mentor!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Keresztes Ildikó úgy döntött, kés alá fekszik

Keresztes Ildikó teljesen új külsővel jelent meg a szombati Dalban. Megműttette az orrát, amely most sokkal kisebb az eredetinél. Az ...