Tönkrement Szőke Zoltán házassága

A Barátok közt állandó szereplőjének, Szőke Zoltánnak zátonyra futott a házassága, pedig tavaly még boldogan nyilatkozott a feleségével összekötő kötelékekről.

A Barátok köztben igazi rosszfiút alakít Szőke Zoltán, a való életben azonban családcentrikus ember a 44 éves színész. A házassága Laki Anikóval azonban úgy tűnik, teljesen tökrement.

Anikó és Zoltán a Vajdaságban szerettek egymásba. Háború volt azon a környéken, és miután Szőke lediplomázott a Színművészeti Főiskolán, Anikóval együtt Zalaegerszegre költöztek. Mindketten állást kaptak a Hevesi Sándor színházban, Zoltán színészként dolgozott, Anikó stúdiósként. Néhány évvel később megkapta Berényi Miklós szerepét a Barátok köztben, azóta is a produkcióban dolgozik.

A színész házassága azonban korántsem működik jól, az utóbbi időben teljesen zátonyra is futott. A Blikk információi szerint szőke már el is költözött nejétől, holott úgy tűnt, igazán harmonikus a kapcsolatuk.

Szőke Zoltán

Szőke Zoltán: a Barátok Közt Berényi Miklósának házasságe tönkrement

Még 2011-ben azt nyilatkozta a színész, hogy igazi diákszerelem az övék, mert középiskolás koruk óta együtt vannak, azonos a mentalitásuk és a neveltetésük is hasonló volt, így igazán jól megértik egymást. Azt mondta, Anikóval nem csupán a gyerekek kötik össze, hanem a gyökerek, a tradíciók is. Úgy tűnik azonban, hogy a szerelem eddig tartott csupán, és mégsem szólt egy örök életre.

Egy bennfentes elárulta a lapnak, hogy nyílt titok az, hogy Zoltán és a felesége szakítottak. Az illető még azt is elárulta, hogy a színészen nem látszik, micsoda csatákat vív meg, nem is beszél róla. A lap szerint mind Zoltán, mind Anikó már másnál keresik a boldogságot.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: