Több mint 200 ezerre büntetek egy kisfiát megmentő apár

Egy szülő legdrágább kincse a gyermeke – amiről egy édesapa tanúbizonyságot tett.

Az öt éves Aiden és a 38 éves apukája éppen New Jersey-ben autóztak, amikor egy folyó menti szakaszon a kisfiú gondolt egyet, és menet közben kiszállt a kocsiból. Frank Roder egy pillanatig sem habozott: kiugrott a járműből és a kicsi után rohant.

Az utolsó pillanatban sikerült megragadnia a kis Aident, aki addigra odaért a hömpölygő habokhoz, mire apja utolérte őt.

Mindeközben a család yep-je gurult tovább, majd a korlátot áttörve belezuhant a Rahway folyóba – kiderült, hogy a fia épségét féltő édesapa a nagy kapkodásban megfeledkezett arról, hogy kézifékkel biztosítsa a terepjárót.

Apa és Fia

A kép csak illusztráció..

A helyszínre kiérkező szervek konstatálva a tényállást, két darab büntetőcédulával jutalmazták a mentőakciót: egy ötven dollárról szólót, mert nem fékezte be a kocsit kiszállás előtt, valamint egy hatvan dollárosat pedig azért, mert nem állt módjában felmutatni a gépjármű okmányait, amik a folyó fenekén pihentek az autó kesztyűtartójában.

Amikor a majd’ kétszáz ezer forintnak megfelelő bírságokról szóló papírokat szorongatta a meghökkent édesapa, megkérdezte a rend őreit, mi lett volna, ha lefékezi a kocsit,  és ahelyett most gyermeke lubickolna a halakkal? Amire a közegek válasza az volt, hogy kiskorú gondatlan veszélyeztetésének vádjával vennék őt őrizetbe.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: