Titokban kezdődött el Alekosz és az RTL klub pere

Habár benne van a félsz Alekoszban, úgy érzi jogosan birtokolja a valóság show győzelme révén tulajdonába került autót és nyereménylakást.

Az őt felfuttató csatorna, az RTL klub azonban kitart amellett, hogy a görög szerződés szegés okán szolgáltassa vissza a javakat.

A nőcsábász azzal vívta ki az RTL haragját, hogy még élő, hivatalos szerződése ellenére egy konkurens csatornához disszidált. Alekosz a Való Világ, és az RTL őrá épített feleségkereső show-ja után a TV2 ÖsszeEsküvők című műsorában hülyítette a nőket.

Bosszúból az RTL klub decemberben megvonta a VV4 győztesét – azaz Alekoszt – megillető havi 1 millió forint folyósítását. A többi nyereményért és az őket ért kárért – amiért Alekosz már nem nekik hozza szerződése ellenére a nagy lét – a csatorna bíróságra ment.

Alekosz

Alekosz: a TV2 szerint nyert ügye van..

Április 23-án volt az első tárgyalás az ügyben, azonban, hogy mi zajlott a falak között, arról nem tudni semmi konkrétat. A per a média teljes körű kizárásával zajlik:

“Annyira zárt a tárgyalás, hogy a választott bíróság első felénk intézett gondolata az volt, hogy minden, ami innentől kezdve történik, az csakis a felekre tartozik, senki másra. Harmadik félre egyáltalán nem. Semmit nem lehet az üggyel kapcsolatban elmondani. Sem azt, hogy mi volt ott, sem azt, hogy mikor lesz a következő forduló. Nagyon komoly szankciók vannak, hogyha valaki ezt megszegi.” – Reagált a görög csődör a Bors napilap megkeresésére.

Hajdú Péter, a TV2 producere elmondta, hogy a csatorna áll minden perköltséget, és a végsőkig kitart Alekosz mellett. Szerintük az RTL szerencséjükre hibázott, mikor megfogalmazták a görög szerződését, ugyanis több kiskaput is rejtettek a sorok – ennek okán pedig szinte a zsebükben érzik a per győzelmét.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. Janó szerint:

    Az RTL háborog? Ők is csábítottak már a TV2-töl,és éppen a Való-Világba vitték be. Nem helyeslem amit Alekosz tett,a győzelmet sem érdemelte meg.

  2. Ági szerint:

    Sajnos hibás döntés volt Alekoszt kikiálltani győztesnek,nem is orátor nem is csödör nem is tehetséges ,félmüvelt pasi aki sokkal okosabb emberek bölcsességeit idézve akarta elbűvölni a nézőket,ebben sikere volt.A TV2hez a még több pénz megszerzése hajtotta és fittyet hányva a szerződésre átállt,elpártolt az RTL-től.Meg kell büntetni ezt a bunkót,speci,nekem sosem tettszett,még Évi is jobb volt mint ő,habár benne sem láttam a győztest.Szájhős alak,aki kőnnyedén jutott érdemtelenül sok pénzhez. Mindent elvenni tőle!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: