2010. augusztus 31. 8:58.

Summer Sisters Kicsit megkésve, de újra jelentkezünk, és megmutatjuk a 2010. augusztus 28-ai adás legemlékezetesebb videóit. Mint tudjuk, az x-faktor is ezen a napon indult el, és a nézettségi többséget az RTL Klub nyerte meg. De vajon mi is történt a megasztár háza táján?

 Theifel Jenő sokadszor próbálkozott meg a megasztár versennyel, de most végül sikerült neki, és tovább jutott. Nézd meg a róla készült válogatás videót.

Theifel Jenő – válogatás videó

Neked hogy tetszett a roma fiú produkciója?

Theifel Jenő – sokadikra, de csak sikerült nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

150-ből csak 50 maradhat – ki a kedvenced?

2010. szeptember 24. 19:47.
Hozzászólások (3) - Hozzászólás írása »
 1. Theifel Jenő szerint:

  Én is sajnálom, hogy hamarabb nem kerestem ezt az oldalt meg nem figyeltem oda mikor kellett nagyon sajnálom, hogy enniy évnek kellett eltelnie mire rád találtam. Sajnálom, hogy détlemódon viselkedtem mikor a beslőhang szólt nem hallgattam a szívemre és nem figyeltem az igazi célra amiért oda mentem.
  Most már csak remélni tudom, hogy te is tudtad mi volt az igazi célom, nem vágytam hírnévre sem rajogótáborra csak arravágytam, h felismerjelek mikor kell. Sajnálom, hogy nem isertelek fel mikor volt volt rá lehetőségem, sajnálom, hogy szerepet kellett játszani a Megasztárnál. Nagyon sajnálom, hogy nem lehetünk többé barátok tudom az én hibám mert nem figyeltem, nem őriztem eléggé barátságunkat és hanyagoltam sjnálom én tényleg sajnálom.
  Kívánom, Az Úr Isten adja meg szíved minden vágyát,légy mindig boldog.
  Ismét csak annyit tudok mondani sajnálom.

  Jenő

 2. Mónika irta szerint:

  nagyon jó a hangja és sajnálom, hogy kiestél Jenő

  . MÓNIKA

 3. Mónika irta szerint:

  nagyon jó a hangja és sajnálom, hogy kiestél

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=59 w=100 h=240 float=left]Egy hölgy Friderikuszt okolta konyhája leégése miatt, mert hajdanán a konyháról megfeledkezve nézte Sándor műsorát. Éneke ...