2013. január 19. 9:47.

The Voice nyertese Pál Dénes: Megnézem »

Igazán nagy volt a tét most a Voice-ban, hiszen eldőlt, melyik énekesek számára lesz lehetőség, hogy elnyerjék 2013 legjobb hangja címet.

Nyolc énekes szállt ringbe a négy kiadó helyért a Voice péntek esti elődöntőjében. Az adás folyamán a négy mester is leadhatta a voksát, hogy melyik énekest látná szívesen a döntőben. A mesterek döntése 60 és 40%-ot ért, de nem ők döntötték végül el, hogy kik jutnak be a döntőbe, ez a nézőkön múlt. Több ízben is megfordították az állást, és hiába a mesteri voksok, a nézők megcáfolták ezeket a döntéseket.

Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia voltak a vendégelőadók, ők Karády Katalin Holnap, ki tudja látsz-e még? című dalát adták elő.

Az adás folyamán mindenki elénekelte egyenként a dalát, majd a csapattagok külön-külön összeálltak egy-egy duett erejéig.

Andi Nádor Dávidra adta le a voksát, később kiderült, a nézők is a családapát szeretnék látni a döntőben. Dávid az Álomarcú lánnyal énekelte be magát a döntőbe. Schwarz Dávid kiesett.

The Voice Döntősei: Pál Dénes, Gájer Bálint, Nádor Dávid, Weisz Viktor (kép: voice.hu)

The Voice Döntősei: Pál Dénes, Gájer Bálint, Nádor Dávid, Weisz Viktor (kép: voice.hu)

Somló Tamás Husnullina Reginát látta volna szívesen a döntőben, de a nézők másképp döntöttek, és Weisz Viktort juttatták tovább. Viktor is magyarul énekelt, a Megtalállak még című nótát.

Caramel Gájer Bálintot juttatta volna tovább, és a nézők egyetértettek a döntésével, megmaradt a 60-40%-os előnye Berkes Olivérrel szemben. Bálint az Apologize című dalt adta elő, némileg átdolgozva.

Hiába szavazott Mező Misi Veres Mónikára, a Voice rajongók másképp gondolták a döntést, és a Kell ott fenn egy ország című dallal  Pál Dénesénekelte be magát a fináléba. Dénes a néző voksoknál majdnem 90-10 arányban vezetett, végül összesítésben is megelőzte Mónit, így ő jutott a jövő heti fináléba.

A Voice döntőjét jövő héten láthatjuk szintén pénteken. A két női versenyző kiesett, így már biztos, hogy férfi hang lesz a nyertes az első Voice-ban.

The Voice nyertese – Íme a döntősök nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Pál Dénes – új dalát szentimentalista érzelemvilága ihlette

The Voice nyertese: Pál Dénes

2013. január 25. 23:22.
The Voice 2. élő adás: a képen a 4 kieső (fotó: voice.hu)

The Voice 2. élő adás, 4 kieső

2012. december 29. 12:14.
Hatan jutottak tovább a The Voice 1. párbajából

Voice Párbaj: 6 továbbjutó

2012. november 24. 11:17.
Agárdi Szilvi és Pál Dénes között különleges kapcsolat alakult ki

Agárdi Szilvia kiesett Pál Dénes ellen

2012. november 23. 23:15.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Kardos Eszter újra a Barátok köztben

A sorozat Illés Vandája visszatér január 18-án egy epizód erejéig a Barátok közt című sorozatba. Visszatér a Kardos Eszter alakította ...