The Voice egyik zsűrije Ákos lesz?

Ákos, az örök popikon nagyon kelendő. Az x-faktor szervezői is megkeresték már, de nemet mondott, hiszen nincsen szüksége a tehetségkutatókra. Most jön a The Voice.

Kevés olyan magyar ember lehet, aki nem hallotta volna még Ákos nevét. Tény, hogy a remek hangú énekes és dalszerző 1987 (Bonanza Banzai, majd 1994-től szólóban) óta ismert a magyar popéletben, és 6 arany, 5 platinalemez boldog tulajdonosa. Ezek a számok magukért beszélnek.

Ákosnak tehát nincsen szüksége egy tv csatornára sem, tehetségkutatók zsűrizésére sem nagyon, legalább is anyagilag. Idén pl. a Sziget Kft. több tízmillió Forintot fizet neki a Balaton Sound, Volt Fesztivál és a Sziget Fesztivál fellépéseiért.

Meggyőzőnek kell tehát lennie a TV2-nek, és mélyen a zsebébe kell nyúlnia a csatornának, ha meg akarja szerezni Ákost magának, a The Voice zsűritagjai közé.

Ákos - The Voice

Ákos lehet a The Voice egyik zsűrije - a TV2-nek van szüksége rá és nem fordítva

A TV2-nek mindenképpen meg kell sürgetnie a dolgokat, ugyanis a konkurens RTL Klub már megkezdte a forgatásokat a 4 állandó mentorral, melyet egy korábbi cikkünkben már leközöltünk. 1-2 hét csúszás az őszi indulásban, komoly veszteséget jelenthet a csatornának, ezért mielőbb intézkednie kell.

Ákos, mint The Voice zsűri?

Kemény tárgyalópartner Ákos, és nem adja se könnyen, se olcsón magát. A Bors viszont néhány információt kipuhatolózott Ákos egyik munkatársától, de csak annyit tudott meg, hogy már folynak a tárgyalások. Így még biztosnak nem vehetjük, de jó esély van arra, hogy egy ilyen ismert popikon legyen a nagy reményeket ígérő The Voice műsorban, ahol is megtudhatjuk, ki lesz Magyarország Hangja.

– kartc.hu –

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: