2014. szeptember 21. 7:58.

Szinte robbanásszerűen tört be a köztudatba a The Carbonfools együttes, Fehér Balázzsal a csapat frontvonalában. Azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek, és folyamatosan készülnek a turnék és koncertek mellett az újabbnál-újabb dalok és lemezek, a rádiók kellemes rendszerességgel adják számaikat. Jelenleg is a várhatóan év vége felé megjelenő albumukon dolgoznak.

Kalandos élet

A közelmúltban a zenekar bebizonyította, hogy szinte bármit megtenne rajongói szórakoztatásáért: az egyik legnépszerűbb budapesti szórakozóhelyre belopóztak az éjszaka közepén, méghozzá azért, hogy annak színpadán feledhetetlen, és extrém videót készíthessenek, vállalva ezzel a lebukás kockázatát is. Nem is ment zökkenőmentesen a kaland, ugyanis a biztonsági őrök rajta kapták a csapatot, sőt, a térfigyelő kamerák az egész jelenetet rögzítették, amely már az internetet is villámgyorsan bejárta.

Elnézést is kértek

The Carbonfools – a sikeres csapat nem mentes az őrültségektől sem

The Carbonfools – a sikeres csapat nem mentes az őrültségektől sem

Fehér Balázs, a zenekar frontembere arról is biztosította rajongóit, hogy a történtekért elnézést kértek a klub vezetőségétől természetesen, és ígéretet tettek arról, hogy legközelebb mindenképpen előre jelzik majd a hasonló akciókat. A népszerű budapesti szórakozóhely egyébként a The Carbonfools zenekar koncertjével zárta első évadát.

A pörgős munka folyamatos

Gőzerővel azon munkálkodik a csapat, hogy készüljön az új album is az állandó fellépések mellett, amelyet sok esetben az időjárás viszontagságai ellenére is megtartanak. Az újdonsült dalokat várhatóan idén év végén már hallhatjuk is, legkorábban decemberben; a karácsonyfa alatt tehát sok meglepetés közt az új album lehet az egyik. Addig azonban több koncertjük lesz még országszerte, ám előre láthatólag fővárosunkban már nem, de vidéken megannyi lehetőségünk lesz még velük együtt tombolni.

The Carbonfools – a hazai élet egyik legsikeresebbike nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Kovács Ákos mentor lehet az X-faktorban

The Voice egyik zsűrije Ákos lesz?

2012. június 27. 11:06.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A gyönyörű Erdély – egy rövid látogatás is feledhetetlen élményt jelent

Vélhetően mindannyian ismerjük a humoros mondást: „Elmegyünk a sóhivatalba!”. Ezt népiesen arra szoktuk használni, ha világgá akarunk menni, vagy éppen ...