Tetoválásért börtön

Az amcsi filmekben sokat emlegetik a börtöntetkókat, azonban olyan, hogy egy tetoválásért valaki börtönbe kerüljön, még a hollywoodi forgatókönyvíróknak sem sűrűn jut eszébe…

Idehaza is történik bőven meghökkentő esemény nap, mint nap. De az Amerikai Egyesül Államok a magyar léthez képest színes kalandregény. Valami hasonló futhatott át Odessa Clay agytekervényein is, amikor egy tetoválás miatt bilincs csattant kacsóin.

Az Észak-karolinai asszony csupán tizenegy éves kislányának vágyát teljesítette , mely egy pici, szív alakú tetoválás volt. A dolog pikantériája, hogy a csemete nem azt szerette volna, ha édesanyján ékeskedik a rajz, hanem saját magán képzelte el. S mint egy rendes anya, Odessa is igyekezett gyermeke kedvében járni.

Odessa Clay

Odessa Clay: kislányára tetováltatott egy szivet

Ezt azonban a hatóságok nem nézték jó szemmel, lévén, hogy a jogszabályok szerint nagykorúságát be nem töltött személy, még szülői engedéllyel sem varrathat magára.

Habár nem esett messze az alma a fájától – hiszen a kicsi anyjának testén többféle tetovált ciráda is fellelhető; ennek ellenére Odessa még sem volt tisztában a törvény erre vonatkozó részével. S hiába bizonygatta, hogy lányát saját maga kérésére ültette tetoválószékbe, a rend őrei előzetes letartóztatásba helyezték a tárgyalásig – melyre egy hónap múlva kerül sor.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: