2011. szeptember 29. 9:08.

Való Világ 4 Tegnap este került sor a Való Világ 5 utolsó beszavazó showjára: beköltözött az utolsó karakter is, a helyes pasi. Csaba egy már-már összeszokott háztartás mindennapjaiba csöppen bele, vajon sikerül neki a beilleszkedés? Még alig 10 napja népesült be a villa, de az élet már javában zajlik: a skalpvadász Cristofel van olyan beszédes, mint a dumagépként bekerült Fecó. Annamária továbbra is fura, az amazon Melindát erős kisebbségi-komplexus gyötri a korábban bekerült női szekció jóvoltából.

Az összeférhetetlen Attila és a cselszövő Kinga között izzik a levegő, az alfahím Gergő bűvkörébe vonta a villa szenvedélyes nőjét, Seherezádét – akinek (mint kiderült) barátja iránt érzett mérhetetlen szerelme alkoholban oldódik. Alekosz exe, Veronika akár az érzékeny nő kategóriában is bejuthatott volna Vera helyett, lévén, hogy némely feladatot megkönnyezi. Bandi, a luxusbörtön szüze próbál minél előbb eleget tenni ígéretének, miszerint villaléte alatt átesik a tűzkeresztségen. Beköltözése után egyből két lánynál is bepróbálkozott: a plázacica Dyát erotikusnak szánt masszázzsal igyekezett kikényeztetni bugyijából, majd beállt ruha nélkül a tus alá Veronika mellé – a lány nagy megrökönyödésére. A valóságshow veterán Péter pedig már rögtön beköltözése után a feje tetejére állította a villát őszinteségi játékával.

Vajon az újdonsült lakó új színt visz a falak közé, vagy idomul a már kialakult viszonyokhoz? Egy biztos, nem sok ideje maradt, bármilyen taktikába is kezd – hamarosan kiesik 2 villalakó, és újabb 2 költözik be. Idén több ilyen rendhagyó momentummal is meglepi az RTL Klub a Való Világ nézőit, no meg persze a villalakókat.

Teljes a Villa létszáma – vagy mégsem? nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Teljes a létszám a villában

Újra teljes a létszám a Villában

2012. február 17. 13:04.

Ámor nyila, vagy taktika?

2011. október 5. 18:41.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=120 w=90 h=240 float=left]Villa lakó társait és a nézőket egyaránt foglalkoztatja, miben merül ki a fura kategóriában bekerült Annamária ...