Taylor Swift villája Rhode Island-en

A 23 éves gyönyörű énekesnő, dalszerző, és színésznő mára egy 20 millió dolláros villa boldog tulajdonosa a vadregényes Rhode Island-en. A mesés házat híres lakberendezők segítségével varázsolta otthonossá, akik természetesen magas minőségű anyagokkal dolgoztak.

A popmás villa volt párja házához, Connor Kennedyéhez egészen közel épült. A hölgyemény azt állítja, többé nem kíván párkapcsolatra lépni Connorral, de sokak szerint a villa helyének kiválasztása pletykákra adhat okot..

Többről van szó

Taylor Swift

Taylor Swift – a szőke énekesnő pazarul lenyűgöző óceánparti villát vásárolt magának

Talán hihetetlen is lenne azt feltételeznünk, hogy a gyönyörű hölgy ilyen tetemes összeget kifizetett volna csak azért, hogy volt kedvese közelében lehessen, és együtt romantikázhassanak. Korábbi otthonát egy millió dollárral többért adta el, mint amennyiért annak idején vásárolta, és gyorsan be is ruházott az óceánparti ingatlanra.

A villa egy több, mint 5 hektáros területen található, a parthoz egészen közel, mindössze 100 méterre. Így a kilátás egyszerűen mesébe illő, akár a hajnali napfelkeltéről, vagy a vöröses-narancs naplementéről van szó. Belső négyzetmétere körülbelül 930 m2, így bőven adódott lehetőség az önkifejezésre, bár ez talán már több is annál.

Rhode Islandi stílus

Kívülről a villát szemügyre véve egyértelműen a manierizmus jegyeit fedezhetjük fel: hófehér, romantikus falaival és kedves tornácaival igazi szigeti hangulatot idéz. Persze ezt fokozza a csodálatos, hatalmas óceán erőtere, amely külön varázsvilágot von köré.

Belső kialakítása is romantikus kiegészítőkkel ezt a kellemes hatást fokozza: 8 külön hálószobáját úgy rendeztette be, hogy a bűbájos kellékek mind-mind idézzék a hatalmas óceán, és a fényűző nyugalom kedélyét.

A villán 3 kéményt láthatunk, hogy a hidegebb, őszi-téli éjszakákon egy-egy puha, meleg szőnyegre a kandalló elé leheveredve élvezhesse az ottlétet. Nagy meglepetést okozva fedezhetjük fel, hogy 10, azaz 10 darab fürdőszobát találunk a villában, így szinte bármerre megyünk, lépten-nyomon belebotlunk egybe, és az ügyes-bajos-lányos dolgok megoldására mindig nyílik lehetőség. Taylor Swift sok időt és energiát is fordít külsejére, így mint nő, biztosan örömét leli bennük.

Sok, hatalmas ablak nyílik az óceánra az 1930-ban épült házból, így a napfény csak úgy árad a belső terekbe, aranyló jókedvvel telíti meg.

A parkolás is nagyvonalúan biztosított: 4 darab garázzsal rendelkezik a villa, hatalmas kövezett térrel a ház előtt. Így még véletlenül sem fordulhat elő, hogy egy nagy buli alkalmával a sok barátnak ne legyen alkalma biztonságba helyezni autóját.

Összességében elmondhatjuk, hogy Taylor Swift ízlése kitűnő, ezzel a popmás ingatlannal az óceán partján az ott töltött időt lélegzetelállítóvá varázsolhatja. Könnyű dolga is lesz vele, mert a villa elhelyezkedése, tekintélyes mérete és külső- és belső stílusjegyei fényűzővé avanzsálják ezt a fantasztikus színteret.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: