Tavasszal indul a Csillag Születik

Az RTL Klub 2012-ben is elindítja a Csillag Születik versenyét. Több mint 3 hónapig várta a jelentkezőket a két műsorvezető és tavasszal úgy tűnik elindulhat a negyedik széria.

A Csillag Születik harmadik szériájában még Ördög Nóra és Nagy Sanyi volt a két műsorvezető, ahol Nóra igyekezett tanítani Sanyit a szakma csínjára. Úgy tűnik nem sok sikerrel, mert Sanyi nélkül vezette már Nóra az X-Faktor 2011-et és Lilu lesz a műsorvezető társa a Csillag Születik 2012-ben.

A modern kori „Ki Mit Tud” továbbra is igyekszik majd bemutatni a tehetséges művészeket, akik bármilyen művészeti ágból érkezhetnek a műsorba. Érdekes, hogy hiába van lehetőség más műfajok bemutatására, az ének az ami nyerő itt is! Egyedül a Csillag Születik első szériájában tudott nyerni mesemondó! Az is talán Fábry Sándornak volt köszönhető, akinek szívéhez nőtt Utasi Árpi , karrierjét később is próbálta egyengetni.

A Csillag Születik negyedik szériája előreláthatólag tavasszal fog elindulni. Az RTL folyamatosan figyeli konkurensét a TV2-t, aki februárban indítja a Megasztárt. Gyaníthatóan meg fogják várni a Megasztár végét és az adja meg a startjelzést a műsor indulásának. Fontos számukra, hogy a műsor kifusson még a nyári TV-s uborkaszezon előtt.

Ördög Nóri és Lilu - Csillag Születik 4. 2012-ben

Az RTL okosan az X-Faktorból felhasználja az énekeseket és a Csillag Születik táncosait beteszi mögéjük, így komplett show műsorokat tud összeállítani tehetségkutatóiból. Természetesen ez az indulóknak is hatalmas lehetőség, hiszen nem csak a nyeremény vagy az ismertség lesz az övék, hanem hosszú távú munkára is számíthatnak a csatornától.

Nagy kérdés a zsűri is. Felröppent a hír, hogy Hernádi Judit, Szirtes Tamás és Fáy Miklós helyett mások ülhetnek a zsűri székébe! Az RTL valamilyen formában szeretné megújítani a műsort és hozzányúlt a műsorvezetéshez. Valószínű a zsűriben is lesznek változások, de egyenlőre a konkrét személyek még nem publikusak.

Hasonló bejegyzések..

3 hozzászólás

 1. csenge szerint:

  sziasztok csilagszületisek.nagyon megköszönöm hogy otlehetem élményel gazdagodtamkudarcom nincs köszönet mindenkinek az egész stávnak köszönet a zsürinek hajós andrásnak éshernád juditnakis és töbieknek hogy nem kapot csengelányom rosz kritikát igy büszke magára és nem utolsó sorban lilu ésnórira élményel büszkélkedhet anyit még rólam hogy mazsoretezek 2 ezüstérem már van. nem sirtam hogy nem jutotam továb a kudarcot lekel küzdeni. a töbitársaimnak sok sikert kivánok akik továbjutotak.puszi mindenkinek.egy kicsi lány dinyés csenge nikolet. zsüri maradjatok olyanok amijenek vagytok. isten áldja munkátokat.

 2. roland szerint:

  szeretném ha vissza hivnának már a következő castingra 25 e van és nem soká jan 29 és még mindig semmi hali ho mikro kezditek vissza hivni az emberekt ? 🙂

 3. márton szerint:

  szeretnék műsorba leni szóló táncos
  ez a álmom

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: