Találkozz az X-faktor Sztárjaival

Az X-faktor versenyzői nem csak szombat esténként kápráztatják el a közönséget fantasztikus énekhangjukkal, hanem szerda esténként is igazi koncerthangulatot varázsolnak a Corvin sétány koncerttermébe. Így a legszerencsésebb rajongók egy héten kétszer is láthatják kedvenceiket.

A szerdai klubkoncerteken a rajongók testközelbe kerülhetnek az énekesekkel, beszélgethetnek velük, autogrammot kérhetnek tőlük és persze nem utolsó sorban szédítő dalokat hallhatnak kedvenceiktől. A koncert különlegessége abban rejlik, hogy nem csak a még versenyben lévők, hanem a kiesett énekesek is fellépnek. A szerdai esték folyamán a teljes csapat szórakoztatja a közönséget.

Bár a Corvin sétány koncertterme sajnos korlátozott számú rajongónak teszi lehetővé, hogy egy helyiségben tombolhasson a sztárokkal, azonban akiknek nem akad hely benn, annak sem kell búslakodnia, mert egy üvegfalon keresztül nézheti a fellépőket. A koncert remek lehetőség, hogy a versenyzők gyakoroljanak az élő tv fellépésekre, illetve az őrjöngő tömegből merítenek erőt a következő show-ra. Ilyenkor nincsen zsűri, nincs stressz, csak a dal. Minden rajongónak a klubkoncerten a helye!

Hasonló bejegyzések..

14 hozzászólás

 1. Dóri szerint:

  Légyszi, ha vki tudja, h mikor van a klubkoncert és azt, h pénzbe kerül-e vagy ingyenes, írja meg. 🙂
  Köszönöm. 🙂

 2. Dóri szerint:

  Sziasztok!

  Vki meg tudná mondani, h hánykor kezdődik szerdánként a klubkoncert és egyáltalán ingyenes vagy fizetni kell?

 3. Szaszi szerint:

  Sziasztok!
  Igyenes a koncert?

 4. andiiiiiii szerint:

  sziasztok!!!!
  lenne egy kérdésem!
  ilyenkor is vannak még koncertek?
  aki tud nekem válaszolni azt nagyon megköszönöm 🙂 😀

 5. balog evelin szerint:

  nagyon szeretnék talál kozni vastag csaival

 6. Timi szerint:

  Sziasztok!
  Azt szeretném kérdezni,hogy a most következő szerdára (dec.1.) nincs valakinek két fölösleges jegye? (Gondoltam valaki nyert, de nem tud elmenni stb…) Nagyon megköszönném ha jelentkezne itt,megegyezhetnénk!!

 7. Éva szerint:

  Barbi amit Enikő ír az telljesen úgy is van, n is ott voltam szerdán és tmasztottam a kordont! CSAK KARSZALAGGAL LEHET BEJUTNI….AMIT nyerni lehet állítólag a facebookon és az rtl-reggeliben…többet én sem tudok!

 8. Bittó Barbara szerint:

  Sziasztok..
  Segítséget szeretnék kérni mert most már végkép nem értem h.h.lehet bejutni a klub koncertre…!Mert mindenki mást ír!! A bejutáshoz szükséges karszalag? és ha igen akkor azt hol tudom megszerezni? Előre is köszönöm a segítséget.. Sziasztok

 9. Andrási Enikő szerint:

  Az a nagy helyzet,hogy mi tegnap voltunk előszőr barátnőimmel!
  Sehol sem közlik,de csak a karszallagosokat engedik be.Karszallagot pedig csak nyerni lehet…facebookon,meg játékokon(amiknek még nekem is utánna kell néznem)!
  Az össze többi ember kint áll,kordonok mellett,semmit nem lát az egészből,csak az aki időben ott van,és közvetlen klubb mellett megtud állni!
  Jelzem tegnap a terem fele lett csak tele,mégse engedtek be másokat!
  A koncert egyébként tegnap olyan negyed9 környékén kezdődött,rendgetegen voltak nézők!Autógramm osztás koncert után van!
  Mi olyan 3/4 9 környékén leléptünk,mert nem igazán volt élvezhető,teljesen kiábránditó volt,ahogy néhányan kiröhögéték azokat akiknek nem volt karszallagja!
  Jövőhétre próbálok nyerni karszallagot,és úgy írok beszámolót!

 10. Éva szerint:

  Enikő .
  Tudnál írni nekem pár sort , h hogyan lehet bejutni ? Mikor érdemes érkezni ? (ha lehet minnél elöbb írj , mert Vácról megyek 🙂 ) Köszönöm .

 11. Andrási Enikő szerint:

  Sziasztok,a legközelebbi koncert holnap(szerdán) este 20:00-tól lesz!Ingyenes!
  Mi tegnap este barátnőimmel felmentünk,éppen próbált Vastag Tomi,Norbi meg Veca.Norbi sietett valahova,csak pár emberrel csinált fotót,de Tomit megrohamozták,még az áruház elött is!Veca is készséggel állt a rajongók rendelkezésére!:)

 12. Tóth Magdolna szerint:

  Hány órakor szokott kezdődni?????????????

 13. illés ádám szerint:

  Mikor lesz a koncert terembe a buli szerdán?

 14. Kopcsó Dóra szerint:

  nagyon szeretnék találkozni takács nikolas-szal,mer nagyon aranyos

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: