Tabáni István visszamegy teremőrnek?

Tabáni István két évvel ezelőtt nyerte meg a Csillag Születiket. A hirtelen jött népszerűség miatt az énekesnek választania kellett régi élete és az éneklés között.

Tabáni a korábbi nyugis munkája – teremőrzés – helyett a csillogást és a színpadot választotta. Ám a siker amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is illant.

Tabáni Istvánnak a mai napig rengeteg rajongója van, ám ez nem egyenesen arányos a fellépések számával. A Csillag Születik szerény felfedezettje a tehetségkutató után annyi felkérést kapott, hogy nem tudott eleget tenni azoknak, állandóan fellépésre és interjúra járt. A régi munkahelyét feladta és minden idejét az éneklésnek áldozta.

Ám nagyon úgy tűnik, hogy Tabáni csillaga leáldozóban van. 2012-re mindössze három fellépés van feltüntetve a hivatalos oldalán, ami valljuk be, nem sok. Az énekes ilyen kevés fellépésből nem nagyon tud megélni, így elképzelhető, hogy hamarosan ismét válaszút elé érkezik és talán visszatér régi munkájához.

Tabáni István

Tabáni István: énekes karrierje leáldozóban van, ezért könnyen lehet, hogy újra teremőr lesz

Az énekest korábbi munkahelyén, a Hopp Ferenc Kelet-ázsiai Művészeti Múzeumba visszavárják volt kollégái és főnökei. Egy neve elhallgatását kérő exkolléga azt mondta, hogy tiszta szívből azt szeretnék, ha Tabáni sikeres lenne énekesi pályáján, ám ha úgy dönt, hogy visszatér hozzájuk, akkor tárt karokkal várják.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: