2010. május 19. 16:20.

shodeinde-dorottya-a-kismama „Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs.” Kevés olyan ember lézeng az országban, aki ne ismerné Tabáni István nevét. A múzeumi teremőrből sztárrá avanzsált kiscsillag majdnem pályát tévesztett, egy korábbi kudarc megélése miatt. Késznek érezve magát a megmérettetésre, a fiatalember jelentkezett a TV2 Megasztárjának negyedik szériájába,

ahol bekerült a legjobb harminc énekes közé. Varga Barnabással közös produkcióval próbálkoztak, ám a zsűri döntése nem volt egyhangú: Mester Tamás szerint Tabáni hangja kevés volt a műsorba, így nem egyezett bele továbbjutatásába, ellenben a duett másik felét viszont láthattuk a következő adásban is.

Nehezen bár, de továbblépett a Megasztárban elszenvedett sérelmein, majd egy újabb tehetségkutató műsorban igyekezett bebizonyítani, hogy ő márpedig igen is színpadra való! És valóban, hiszen az RTL Klub által prezentál Csillag születik című showban egészen a döntőig énekelte magát, ahol minden elismerést megkapott: a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott. Igen, a Megasztárba kevésnek bizonyult, hiszen ő Csillagnak született.

Azóta kiadott már egy kislemezt, és idén márciusban napvilágot látott első nagylemeze is, melybe kiadója több tízmillió forintot invesztált. Hazánkban egyedinek számít Tabáni ezzel a magas költségvetésű albummal, hisz rajta kívül még egy előadót sem eresztett így bő lére kiadója. Azt hiszem, bizton állíthatjuk, hogy a Csillag születikkel Tabáni az egekig repült.

Tabáni István a Megasztár versenyen nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Tabáni István

Tabáni István visszamegy teremőrnek?

2012. február 23. 12:12.
Liptai Claudia és Till Attila (Tilla)

Február 10-én indul a Megasztár

2012. január 16. 12:21.
Hozzászólások (4) - Hozzászólás írása »
 1. PiciPaci LO szerint:

  szerintem igazuk is volt, meg nem is.
  a másikhoz képest tényleg rosszabb volt!
  viszont azt is el kell ismerni, hogy nem hétköznapi a hangja!

 2. GOLD szerint:

  Tabáni leénekelné Mester Tamást :)
  Bár én kifejezetten rajongok Mester Tamásért:)

 3. mama szerint:

  Kiráz a hideg tőle !!

 4. Ki? szerint:

  IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=28 w=100 h=240 float=left]Néhány nap alatt meghódította az internetet az a férfi, aki a Megasztár ötödik szériájának előválogatóján az ...