Tabáni István a Megasztár versenyen

„Ami az egyiknek szemét, a másiknak kincs.” Kevés olyan ember lézeng az országban, aki ne ismerné Tabáni István nevét. A múzeumi teremőrből sztárrá avanzsált kiscsillag majdnem pályát tévesztett, egy korábbi kudarc megélése miatt. Késznek érezve magát a megmérettetésre, a fiatalember jelentkezett a TV2 Megasztárjának negyedik szériájába,

ahol bekerült a legjobb harminc énekes közé. Varga Barnabással közös produkcióval próbálkoztak, ám a zsűri döntése nem volt egyhangú: Mester Tamás szerint Tabáni hangja kevés volt a műsorba, így nem egyezett bele továbbjutatásába, ellenben a duett másik felét viszont láthattuk a következő adásban is.

Nehezen bár, de továbblépett a Megasztárban elszenvedett sérelmein, majd egy újabb tehetségkutató műsorban igyekezett bebizonyítani, hogy ő márpedig igen is színpadra való! És valóban, hiszen az RTL Klub által prezentál Csillag születik című showban egészen a döntőig énekelte magát, ahol minden elismerést megkapott: a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhatott. Igen, a Megasztárba kevésnek bizonyult, hiszen ő Csillagnak született.

Azóta kiadott már egy kislemezt, és idén márciusban napvilágot látott első nagylemeze is, melybe kiadója több tízmillió forintot invesztált. Hazánkban egyedinek számít Tabáni ezzel a magas költségvetésű albummal, hisz rajta kívül még egy előadót sem eresztett így bő lére kiadója. Azt hiszem, bizton állíthatjuk, hogy a Csillag születikkel Tabáni az egekig repült.

Hasonló bejegyzések..

4 hozzászólás

 1. PiciPaci LO szerint:

  szerintem igazuk is volt, meg nem is.
  a másikhoz képest tényleg rosszabb volt!
  viszont azt is el kell ismerni, hogy nem hétköznapi a hangja!

 2. GOLD szerint:

  Tabáni leénekelné Mester Tamást 🙂
  Bár én kifejezetten rajongok Mester Tamásért:)

 3. mama szerint:

  Kiráz a hideg tőle !!

 4. Ki? szerint:

  IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: