Sztárok menő verdái

Ki ne játszana el néha a gondolattal, hogy dollármilliomosként belibeg egy menő autószalonba, és gondolkodás nélkül rámutat egyre, majd néhány perc múlva már a sajátjának tudhatja és bárhová elszáguldhat vele? Vélhetően mindannyian, kivétel nélkül szeretnénk ismerni az érzést, amit a sztároktól látunk, és féltve óvnánk is mindentől. Vajon melyikőjükkel cserélnénk leginkább?

Paris Hilton

Azt hiszem, senki nem lepődik meg, hogy a szőke „hercegnőnek” rózsaszín autó rejtőzik garázsában. Nem is akármilyen, egy mesés Bentley Continental GT-t üdvözölhetünk személyében, mellyel bármikor nekiindul egy őrületes vásárlásnak. Ha persze hangulata engedi, ugyanis nemcsak rózsaszínt tartogat belőle, de egy babakéket is, arra az esetre, ha kénye-kedve úgy kívánná.

David Backhem

A jóképű sztárfocista, akit jól ismerünk elbaltázott 11-eséről, nemcsak a nőkbe szerelmes, de az autókba is. Egymásra halmozza a jobbnál-jobb darabokat, se szeri, se száma, kit tudja, hol tárolja a gyönyörűségeket. Cserélgeti őket, és mindig igyekszik minél jobbat és minél újabbat választani. Túladott már egy Range Rover Sporton, egy BMW 645-ön, és egy Gallardo-n is. A Ferrari azonban nála is az egyik favorit, sokszor láthattuk már egy teljesen egyedi 612-es Scaglietti Ferrariban. A Ferrarit Paris Hilton is imádja, az ő szerelme egy tűzpiros California.

Paris Hilton és autója

Paris Hilton és autója – kétségtelenül összeillenek a Bentley Continental GT-vel

Justin Bieber

Az alig 20 éves popénekes amint megszerezte a jogsiját, máris volán mögé ült. Tizennyolcadik születésnapjára nem akármi gurult elé a kocsi tárolójából: egy 100 ezer dolláros full krómozott Fisker Karma! El is ragadta a hév, nem sokkal később szülinapját követően a gyorshajtás máris magával rántotta, és borsos bírsággal büntették a rendőrök. Még fél év sem telt el ezután, majd máris Ferrarira váltott ő is, egy hófehér Italia-t szerzett be magának, de láthattuk már leparkolni egy gyönyörű matt fekete F430-al, és egy Ferrari Spiderrel is.

Kim Kardashian

A feltűnő hölgyeményről úgy hírlik, hogy szíve csücskei a Rolls Royce-ok és a terepjárók, van néhány gyöngyszem, aminek nem tud ellenállni. Autórajongó lévén nem is olyan nehéz ezt elképzelni, és több mesébe illő verdát is beszerzett. Sokszor feltűnik pompás Ferrari 458 Italia-jával, amelynek értéke majdnem 250 ezer dollárra rúg. Nem veti meg emellett a Mercedes gyártmányait sem, palettáját szerepel egy Mercedes-Benz G 63 AMG is, sőt, szerelmével, Kanye West-tel közösen beruháztak egy álom-Lamborghini-re is. Ez utóbbi kettőért mindössze egymillió dollárt fizettek.

Fernando Alonso

A Forma 1-es sztár hű maradt csapatához, talán sosem hagyná cserben a Ferrari-team-et. Honorálták is ezt, ugyanis többször láthattuk már egy finomvonalú Ferrari Spiderrel, és a kismadarak azt csicsergik, céges autóként kapta meg.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: