Sztárok és mobiljaik

Manapság a készülékgyártók csak úgy ontják magukból a készülékeket, az emberek nem győznek válogatni. Vannak olcsóbb és drágább modellek is, egyesek az iPhone-ra esküsznek, mások az androidos csúcsmodelleket veszik meg. De mi a helyzet a sztárokkal?

Sztárok és telefonjaik

A mobilpiaci trendek olyan villámgyorsan változnak, hogy alig tudjuk követni is. 2007-et írtunk, amikor betört az Apple első okostelefonja a piacra. Azóta az Android operációs rendszer vált az igazán egyeduralkodó a mobil oprendszerek között, de jön fel fokozatosan a Windows is. A sztárok mobiljaival és egyéb elektronikai eszközeivel a kezében sok fotón virítanak. Aki majmolni akarja a hírességeket, azoknak fel kell kötniük a gatyájukat, ugyanis valószínűleg a legtöbb ismert celeb gyorsan váltogatja a készülékeket, ráadásul biztosan nem a legolcsóbb kütyüket tudhatják magukénak.

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy sok hírességnek a szolgáltatók vagy cégek adnak új mobilokat (gyakran a legújabbat). Ezek amolyan reklámfogások, vagy az ismert személy az arca egy-egy cégnek vagy szolgáltatásnak.

Gondolta volna? Vannak olyan hírességek viszont, akiknek egyáltalán nincs mobiljuk! Az interneten található egy lista, hogy kik is ők, például Shailene Woodley, Vince Vaugh, Tyra Banks, Tom Cruise, Sarah Jessica Parker, Simon Cowell, Sir Elton John, Christopher Walken, Casey Affleck, David Sedaris.

Selena Gomez imád a telefonján lógni

Selena Gomez imád a telefonján lógni

Hogy tudhatom meg, kinek milyen mobilja van?

Az interneten villámgyorsan rá lehet keresni, hogy melyik hírességnek milyen eszköze van, Android párti, vagy inkább iOS. A Celebs With Cells oldalon rá is tudunk keresni a különböző hírességekre, és megtudhatjuk, hogy éppen milyen eszközzel rendelkeznek. Az elosztás egyenletes, megtalálhatjuk a Samsung rajongókat, a Blackberry tulajdonosokat de iPhone-osokból is van. A legtöbb kép paparazzi fotó, és sajnos ritkán frissül az oldal is, de azért tud egy körülbelüli képet festeni a sztárok mobiljairól. Aki meg egy konkrét celeb készülékére kíváncsi, az egyszerűen csak üsse be a keresőbe a híresség nevét és azt, hogy „mobile” vagy „cell phone”.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: