Szívműtétre vár Várkonyi András

A Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András beteg, szívkoszorúér áthidalást fognak végrehajtani rajta napokon belül. Várkonyi még forgat a sorozatban, de nemsokára kórházba fog vonulni, hogy megoperálják

A 63 éves színésznél, Várkonyi Andrásnál egy olyan érrendszeri problémát fedeztek fel, amelyet csak műtéti eljárás során lehet gyógyítani. A Blikknek a színész elmesélte, hogy szívkoszorúér áthidalást fognak elvégezni rajta, amely ugyan egy komoly beavatkozás, de megnyugtatták, ez ma már rutin műtétnek számít.

Andrást meglepte az orvos diagnózisa, mert elmondása szerint azért kereste fel a doktort, mert fáradékonnyá vált, és ilyenkor nehezen vette a levegőt, nem gondolta, hogy ilyen súlyos lehet a baj. Várkonyi szívéhez vezető erekkel van a gond, ezért szükséges a műtét mihamarabbi elvégzése. Még dolgozik a sorozatban, de hamarosan nélkülözniük kell egy kis időre, amíg felépül.

A Barátok közt Vili bácsija (Várkonyi András) komoly szívműtét előtt áll

A Barátok közt Vili bácsija (Várkonyi András) komoly szívműtét előtt áll

A színész februárban mindenképpen kórházba vonul, és reméli, hogy gyors rehabilitáció után visszatérhet dolgozni.

Hogy mi is lesz Vili bácsi karakterének a sorsa? A Barátok közt producere, Kalamár Tamás elmondta, hogy mindent el fognak követni annak érdekében, hogy Andrásnak ne a munkájára kelljen gondolnia, így szabaddá tették Vili bácsi karakterét arra az időre, amíg András a kórházban tartózkodik és gyógyul.

Amíg a színész nem gyógyul meg, a nézőnek mellőznie kell Vili bácsit, de a producer nem árulta el, mi történik majd Vilivel a sorozatban, és hogyan fog visszatérni majd. Mindannyian remélik, hogy András minél hamarabb, gyógyultan fog visszatérni hozzájuk.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: