Szirota Dzsenifer

Dzsenifer családjából többen is próbáltak érvényesülni, végül a fiatal lány produkciója bizonyult a legjobbnak. Valóban jól énekel, és erőteljes hanggal rendelkezik a 16 éves tini. Bár nagy idegeskedéssel és lámpalázzal indult neki az előadásnak, végül belejött, és jól teljesített. Hallgasd vissza Dzsenifer fellépését újra!

Szirota Dzsenifer éneklése

Hasonló bejegyzések..

129 hozzászólás

 1. halgató szerint:

  Azt hittem hogy a Gesztit jobban már nem tudom utálni de a Dzseni dömtése után, még sikerült jobban megutálni magát(ez az “ember” egy okádék!!!)

 2. jackson szerint:

  Kedves Dzsenifer!!

  Tényleg tehetséges vagy! Az eddig látottak alapján-mindenképpen!
  Viszont, ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor van esélyed a verseny megnyerésére is!!
  Nagyon fontosnak tartom hogy az egyéniségednek és a karakterednek a hangszínednek és terjedelmének megfelelő számokat válasszál, válasszatok, mert, ezek tovább erősíthetik a pozíciódat később!
  Például: nagyon jó választás volt-Alexandra Burke-száma.
  Gratulálok neked, mert tényleg szépen énekelsz!!
  Bár, még sokat kell tanulnod,fejleszteni tovább a tudásodat, mert még nagyon fiatal vagy. De mindenképpen érdemes a pályán maradnod!!
  Üdv: Jackson

 3. Gyugyu 54 szerint:

  A Csillag Születik adásnak sajnos vége van !!!

  Megszületett a GYŐZTES !!!: D Z S E N I F E R.

 4. gardigan szerint:

  Sziasztok!

  Végig olvastam az összes hozzászólást, és itt a végén olvastam valami Fanniról meg a Vecáról és nem is emlékszem rájuk, pedig sajnos végignéztem az x faktor műsorát. A Dzseniffert csak azon a bizonyos vállogatásón láttam, de azóta is csak őt nézzem vissza mert szerintem ő volt a legjobb és keresem hogy nem-e adót még ki valami CD-T , mert ha tehetném reggeltől estig csak hallgatnám. A Geszti is büszke lehet magára, mert( elvileg énelkelni tud) de hallása azt tuti hogy nincs.Nagyon örülök ,hogy újra látható lesz Dzseni, mert így már legalább megvannak a szombat esti programjaim. Sok sikert és azt garantálom hogy egy ország fog most melléd álni

 5. Erika szerint:

  Biztos vagyok benne, hogy tovább jutsz most 2012.ben, és életemben először fogok szavazni ilyen tehetség kutatón. Természetesen rád. Nagyon ügyes vagy és gyönyörű a hangod.

  • Romina szerint:

   Nagyon-nagyon drukkolunk, reméljük, hogy Dzseni az énekesi pályán fog érvényesülni, de nem mint “sztár”(ocska).
   Csodálatos a hangja és nagyszerű előadóművész, nagy átéléssel, tiszta szívből énekel.

 6. Erika szerint:

  Biztos vagyok benne, hogy tovább jutsz, és életemben először fogok szavazni ilyen tehetség kutatón. Természetesen rád. Nagyon ügyes vagy és gyönyörű a hangod.

 7. karika szerint:

  Gyönyörű hangod van.

 8. Klári szerint:

  Bocsánat, elírtam: Dzsenifer

 9. Klári szerint:

  Szia Dzsennifer!
  Kérlek indulj el az X-faktorban újra, hisz már bejelentették, hogy 2011-ben is lesz!
  Mégegyszer nem létezik, hogy valamelyik hülye nem választ be, nem merik megtenni. Már annyian rajongóid vagyunk.
  Már annyiszor láttam ezt a kis videót, de még mindig libabőrös leszek tőle(a gyönyörtől).
  Egyszerűen legalább a végső döntőig esélyes vagy, sőt!!!
  Rajtad múlik, mennyit fejlődsz még a verseny alatt.
  Mindenképp indulj újra, tedd félre a sértettséged (ha van és ami egyébként jogos), azokat nézd akik várnak Rád!!!
  Légy bátor, puszi!

 10. Ágnes szerint:

  Dzsenifernek gyönyörű a hangja. Lehet, hogy a nézök szavazatával még most is versenyben lenne. A fiatalságára hivatkozva nem jutott a 12-be. Ha dekoratívabb lett volna akkor bent hagyta volna Geszti?

  • Mona szerint:

   Egyetértek, pontosan ezt gondoltam akkor én is, hogy nem találják elég dekoratívnak. Most viszont női szemmel is hibátlan az alakja, hajrá Dzsenifer! A Geszti egy beképzelt idióta.

   • Gyugyu szerint:

    Ez a verseny nem az alakról szól, a nőiességről, hanem a tehetségről, valaminek a tudásáról. (Egyébként tényleg csinos és szép is.)És a PADÖDÖ akkor micsoda, más csatornán meg zsűritag a lelkem?

 11. Török Réka szerint:

  Nem értem miért nem választotta be Geszti a legjobb 12-be Szirota Dzsenifert. Szerintem eszméletlen jó hangja van, Fanni megsem közelitette a hamis hangjával! Biztos hogy lesz még CD-je kiadva. Sok sikert neked Dzseni!

 12. Vikk szerint:

  Hát igen Jeninek gyönyörű hangja van. És hogy Geszti nem vitte az élő sóba,igy pofára ment minden. ” Szerintem” Pedig bisztos hogy ö nyerte volna meg.Ennyi hamis hang melett. Már csak a Norbinak szurkolok Ő is jól énekel.

 13. predator szerint:

  A leges legszebb,hangú x-faktoros elöadó.Ez kérem egy MÜVÉSZNŐ.Geszti,Rapülök vagy mi?????????????.Te hülye botfülü szeplös tolyás.Remélem leülsz egyszer Feróval pálinkázni.

 14. ibi szerint:

  jo hangod van remélem halom még bár kiestél de egy jo kapcsolat és sikeres lehetsz.

 15. Anikó szerint:

  Hatalmasat énekelt, gyönyörű hangja van, nagyon sajnáljuk, hogy nem vitte be Geszti Úr az élő adásba, biztos Ő nyerte volna meg. Miatta szavaztunk volna, de ezek után mi sem fogunk. Nagyon sok sikert kívánunk neki, lesz még belőle nagy sztár, ez a baja a magyarnak, hogy a jók sosem kellenek.

 16. Fülesbagoly szerint:

  És őt kiették! Ilyenek kellettek mint a szellemi fogyatékos, hebre fogszabályzós tyúk, meg a babájával manipuláló borzalmas liba! brrr

 17. gigi szerint:

  Még most sem hiszem el hogy kitették 🙁
  Döbbenet!!!!!
  Summer lányok elbújhatnak mögötte!!!!!

 18. Lala szerint:

  Gyönyörü hihetetlen szép hangja van Dzseniffernek ilyet én még nem halottam kivánnom neki hogy legyen cd-je nem szoktam venni cd-t de az övét megveszem mert ö megérdemli

 19. lala 918 szerint:

  Nem szeretném bántani Geszti Pétert de ezt a lányt kihagyni a legnagyobb tévedése volt.Fanni sem volt rossz de egy olyan lánynak aki egy picit szokatlanul elvont esélye sincs a szavazatok szemponjábol nyerni mert nem szerethetö bocsi

 20. LAKATOSNÉ IZABELLA szerint:

  EZT A HANGOT KIHAGYNI NAGY NAGY HIBA VOLT :TUTI Ö NYERTE VOLNA AZ X FAKTORT.

 21. Egy nagymama szerint:

  Aranyos DZSENIFER! Négy unokám van akik ídősebbek TŐLED és hidd el örülök h. életem során megismertem egyszerű,tehet-séges egyéniségedet a hangodról nem is beszélve, amit napopnta többször meghallgatok.A ZSŰRI az első meghallgatá-sod során csupa jót mondott amivel egyettértettünk,sőt ezzel a hanggal az ” X FAKTOR ” gyöztese lehettél volna!KIK A SZINPADI JELENSÉGEK? – HÁT NEM A TEHETSÉGET NÉZIK?-DE KÜLÖNBEN IS A KÜLSŐDDEL IS SOKAN CSERÉLNÉNEK !BIZTOS VAGYOK BENNE H. LESZ OLYAN SZPONZOR AKI FELKARÓL és TÁMOGATNI FOG TÉGED! SOK SÍKERT KÍVÁNOK NEKED A TOVÁBBIAKBAN!!!

 22. Kata szerint:

  Fölöttébb érthetetlen számomra,hogy egy ilyen tehetséges lány nem jutott be a 12-be. Hova tette Geszti a fülét????? Tuti nyerő lett volna.

 23. Ennebaba szerint:

  Óhh…nekem az első pillanattól kezdve Ő volt az egyik kedvencem. Én biztos voltam benne, h be fog kerülni. Geszti azóta ellenszenvesebb lett számomra:-) …és jól elcseszte magának, mert ez a Jenny tovább maradt volna benn, mint a Fanni meg a Veca!!!

 24. Anita szerint:

  Érthetetlen számomra,hogy egy ilyen tehetség,mint Szirota
  Dzseniffer miért nem került be a legjobb 12 -be.
  Legalább hívnák vissza énekelni a “sztárvendégek” helyett,mindenki szívesebben hallgatná Dzseniffert,mint az első adásban hallható 30 kilós fiút vagy a csapból is folyó Zsédát.Már bocsánat,de így elb….i egy műsort.
  Egy kedves,nagyon tehetséges fiatal lány nem kell ide!!!????
  Nyugodtan állíthatom,hogy a nézők többsége nagyon felháborodott Geszti döntésén,a beszédfejlődésben elakadt Fannika helyett,talán Dzseni nagyobb sikereket ért volna el.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: