2010. szeptember 11. 21:32.

szirota-dzsenifer Dzsenifer családjából többen is próbáltak érvényesülni, végül a fiatal lány produkciója bizonyult a legjobbnak. Valóban jól énekel, és erőteljes hanggal rendelkezik a 16 éves tini. Bár nagy idegeskedéssel és lámpalázzal indult neki az előadásnak, végül belejött, és jól teljesített. Hallgasd vissza Dzsenifer fellépését újra!

Szirota Dzsenifer éneklése

Szirota Dzsenifer nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szirota Jennifer

Szirota Jennifer – 3. Döntő

2012. május 5. 20:36.
Szirota Jennifer

Szirota Jennifer a Döntőben

2012. április 14. 22:02.
Hozzászólások (129) - Hozzászólás írása »
 1. halgató szerint:

  Azt hittem hogy a Gesztit jobban már nem tudom utálni de a Dzseni dömtése után, még sikerült jobban megutálni magát(ez az “ember” egy okádék!!!)

 2. jackson szerint:

  Kedves Dzsenifer!!

  Tényleg tehetséges vagy! Az eddig látottak alapján-mindenképpen!
  Viszont, ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor van esélyed a verseny megnyerésére is!!
  Nagyon fontosnak tartom hogy az egyéniségednek és a karakterednek a hangszínednek és terjedelmének megfelelő számokat válasszál, válasszatok, mert, ezek tovább erősíthetik a pozíciódat később!
  Például: nagyon jó választás volt-Alexandra Burke-száma.
  Gratulálok neked, mert tényleg szépen énekelsz!!
  Bár, még sokat kell tanulnod,fejleszteni tovább a tudásodat, mert még nagyon fiatal vagy. De mindenképpen érdemes a pályán maradnod!!
  Üdv: Jackson

 3. Gyugyu 54 szerint:

  A Csillag Születik adásnak sajnos vége van !!!

  Megszületett a GYŐZTES !!!: D Z S E N I F E R.

 4. gardigan szerint:

  Sziasztok!

  Végig olvastam az összes hozzászólást, és itt a végén olvastam valami Fanniról meg a Vecáról és nem is emlékszem rájuk, pedig sajnos végignéztem az x faktor műsorát. A Dzseniffert csak azon a bizonyos vállogatásón láttam, de azóta is csak őt nézzem vissza mert szerintem ő volt a legjobb és keresem hogy nem-e adót még ki valami CD-T , mert ha tehetném reggeltől estig csak hallgatnám. A Geszti is büszke lehet magára, mert( elvileg énelkelni tud) de hallása azt tuti hogy nincs.Nagyon örülök ,hogy újra látható lesz Dzseni, mert így már legalább megvannak a szombat esti programjaim. Sok sikert és azt garantálom hogy egy ország fog most melléd álni

 5. Erika szerint:

  Biztos vagyok benne, hogy tovább jutsz most 2012.ben, és életemben először fogok szavazni ilyen tehetség kutatón. Természetesen rád. Nagyon ügyes vagy és gyönyörű a hangod.

  • Romina szerint:

   Nagyon-nagyon drukkolunk, reméljük, hogy Dzseni az énekesi pályán fog érvényesülni, de nem mint “sztár”(ocska).
   Csodálatos a hangja és nagyszerű előadóművész, nagy átéléssel, tiszta szívből énekel.

 6. Erika szerint:

  Biztos vagyok benne, hogy tovább jutsz, és életemben először fogok szavazni ilyen tehetség kutatón. Természetesen rád. Nagyon ügyes vagy és gyönyörű a hangod.

 7. karika szerint:

  Gyönyörű hangod van.

 8. Klári szerint:

  Bocsánat, elírtam: Dzsenifer

 9. Klári szerint:

  Szia Dzsennifer!
  Kérlek indulj el az X-faktorban újra, hisz már bejelentették, hogy 2011-ben is lesz!
  Mégegyszer nem létezik, hogy valamelyik hülye nem választ be, nem merik megtenni. Már annyian rajongóid vagyunk.
  Már annyiszor láttam ezt a kis videót, de még mindig libabőrös leszek tőle(a gyönyörtől).
  Egyszerűen legalább a végső döntőig esélyes vagy, sőt!!!
  Rajtad múlik, mennyit fejlődsz még a verseny alatt.
  Mindenképp indulj újra, tedd félre a sértettséged (ha van és ami egyébként jogos), azokat nézd akik várnak Rád!!!
  Légy bátor, puszi!

 10. Ágnes szerint:

  Dzsenifernek gyönyörű a hangja. Lehet, hogy a nézök szavazatával még most is versenyben lenne. A fiatalságára hivatkozva nem jutott a 12-be. Ha dekoratívabb lett volna akkor bent hagyta volna Geszti?

  • Mona szerint:

   Egyetértek, pontosan ezt gondoltam akkor én is, hogy nem találják elég dekoratívnak. Most viszont női szemmel is hibátlan az alakja, hajrá Dzsenifer! A Geszti egy beképzelt idióta.

   • Gyugyu szerint:

    Ez a verseny nem az alakról szól, a nőiességről, hanem a tehetségről, valaminek a tudásáról. (Egyébként tényleg csinos és szép is.)És a PADÖDÖ akkor micsoda, más csatornán meg zsűritag a lelkem?

 11. Török Réka szerint:

  Nem értem miért nem választotta be Geszti a legjobb 12-be Szirota Dzsenifert. Szerintem eszméletlen jó hangja van, Fanni megsem közelitette a hamis hangjával! Biztos hogy lesz még CD-je kiadva. Sok sikert neked Dzseni!

 12. Vikk szerint:

  Hát igen Jeninek gyönyörű hangja van. És hogy Geszti nem vitte az élő sóba,igy pofára ment minden. ” Szerintem” Pedig bisztos hogy ö nyerte volna meg.Ennyi hamis hang melett. Már csak a Norbinak szurkolok Ő is jól énekel.

 13. predator szerint:

  A leges legszebb,hangú x-faktoros elöadó.Ez kérem egy MÜVÉSZNŐ.Geszti,Rapülök vagy mi?????????????.Te hülye botfülü szeplös tolyás.Remélem leülsz egyszer Feróval pálinkázni.

 14. ibi szerint:

  jo hangod van remélem halom még bár kiestél de egy jo kapcsolat és sikeres lehetsz.

 15. Anikó szerint:

  Hatalmasat énekelt, gyönyörű hangja van, nagyon sajnáljuk, hogy nem vitte be Geszti Úr az élő adásba, biztos Ő nyerte volna meg. Miatta szavaztunk volna, de ezek után mi sem fogunk. Nagyon sok sikert kívánunk neki, lesz még belőle nagy sztár, ez a baja a magyarnak, hogy a jók sosem kellenek.

 16. Fülesbagoly szerint:

  És őt kiették! Ilyenek kellettek mint a szellemi fogyatékos, hebre fogszabályzós tyúk, meg a babájával manipuláló borzalmas liba! brrr

 17. gigi szerint:

  Még most sem hiszem el hogy kitették :(
  Döbbenet!!!!!
  Summer lányok elbújhatnak mögötte!!!!!

 18. Lala szerint:

  Gyönyörü hihetetlen szép hangja van Dzseniffernek ilyet én még nem halottam kivánnom neki hogy legyen cd-je nem szoktam venni cd-t de az övét megveszem mert ö megérdemli

 19. lala 918 szerint:

  Nem szeretném bántani Geszti Pétert de ezt a lányt kihagyni a legnagyobb tévedése volt.Fanni sem volt rossz de egy olyan lánynak aki egy picit szokatlanul elvont esélye sincs a szavazatok szemponjábol nyerni mert nem szerethetö bocsi

 20. LAKATOSNÉ IZABELLA szerint:

  EZT A HANGOT KIHAGYNI NAGY NAGY HIBA VOLT :TUTI Ö NYERTE VOLNA AZ X FAKTORT.

 21. Egy nagymama szerint:

  Aranyos DZSENIFER! Négy unokám van akik ídősebbek TŐLED és hidd el örülök h. életem során megismertem egyszerű,tehet-séges egyéniségedet a hangodról nem is beszélve, amit napopnta többször meghallgatok.A ZSŰRI az első meghallgatá-sod során csupa jót mondott amivel egyettértettünk,sőt ezzel a hanggal az ” X FAKTOR ” gyöztese lehettél volna!KIK A SZINPADI JELENSÉGEK? – HÁT NEM A TEHETSÉGET NÉZIK?-DE KÜLÖNBEN IS A KÜLSŐDDEL IS SOKAN CSERÉLNÉNEK !BIZTOS VAGYOK BENNE H. LESZ OLYAN SZPONZOR AKI FELKARÓL és TÁMOGATNI FOG TÉGED! SOK SÍKERT KÍVÁNOK NEKED A TOVÁBBIAKBAN!!!

 22. Kata szerint:

  Fölöttébb érthetetlen számomra,hogy egy ilyen tehetséges lány nem jutott be a 12-be. Hova tette Geszti a fülét????? Tuti nyerő lett volna.

 23. Ennebaba szerint:

  Óhh…nekem az első pillanattól kezdve Ő volt az egyik kedvencem. Én biztos voltam benne, h be fog kerülni. Geszti azóta ellenszenvesebb lett számomra:-) …és jól elcseszte magának, mert ez a Jenny tovább maradt volna benn, mint a Fanni meg a Veca!!!

 24. Anita szerint:

  Érthetetlen számomra,hogy egy ilyen tehetség,mint Szirota
  Dzseniffer miért nem került be a legjobb 12 -be.
  Legalább hívnák vissza énekelni a “sztárvendégek” helyett,mindenki szívesebben hallgatná Dzseniffert,mint az első adásban hallható 30 kilós fiút vagy a csapból is folyó Zsédát.Már bocsánat,de így elb….i egy műsort.
  Egy kedves,nagyon tehetséges fiatal lány nem kell ide!!!????
  Nyugodtan állíthatom,hogy a nézők többsége nagyon felháborodott Geszti döntésén,a beszédfejlődésben elakadt Fannika helyett,talán Dzseni nagyobb sikereket ért volna el.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=46 w=100 h=240 float=left]Tina Turner - Privát Dancer c. számát próbálta adoptálni az X-faktor színpadán Báder Mária. Ha szeretnéd ...