Szikora felismeri, kiben van X-Faktor

Hamarosan kezdetét veszi a 2013-as X-Faktor. A mentorok már több száz jelentkezőt meghallgattak, így nem csoda, ha Szikora Róbert azt állítja, felismeri melyik énekesben van meg az a bizonyos x.

Szikora többi mentortársával – Tóth Gabival, Alföldi Róberttel és Geszti Péterrel – már renget versenyzőt meghallgatott az X-Faktor 4. szériájának válogatása során: sok rossz, sok jó és rengeteg kitűnő énekessel találkozott. Robi a tapasztalatai alapján úgy gondolja, az első pillanatban felismeri a tehetséget.

“Egy láthatatlan dolog, ami számomra általában az első pillanatban felismerhető. Látom, amikor valaki a színpadra lép. Ha megvan benne az a faktor, megváltozik minden, egy pillanatra sem lankad a figyelem” – mondta az ítész.

Szikora Róbert

Szikora Róbert több száz jelentkezővel találkozott és már határozott véleménye van arról, hogy kit tudna elképzelni mentoráltjaként.

A csikidámkirály szerint benne is megvan az x, mégpedig az, hogy táncdalénekes édesapjának köszönhetően már 3-4 éves korában megismerkedett a színpaddal és a zenével, emellett pedig kitartóan megküzdött a szakmai sikerért.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: