Szexpartnereket keres Christofel

Saját közösségi oldalán toboroz lányokat a Való Világ botrányhőse, Christofel egy kis szórakozásra. Kiírásaira sok lány jelentkezik, gyakran még a képek alapján szortíroznia is kell.

A kubai macsó mostanában különösen nem bír magával, valamivel muszáj mindig a figyelem középpontjában állnia. Kijött új klipje, a Vallomás, ami elég negatív visszhangot kapott, nemrégiben botrányos videóval üzent SP-nek és Fluor Tominak, keményen leszólta a munkásságukat, most pedig csajokat próbál az ágyába csábítani közösségi oldalára feltett felhívásaival, és úgy tűnik, sikerül is neki.

Christofel azt állítja, rengeteg lány ajánlja fel neki magát privát chaten, gyakran olyan sok üzenetet kap, hogy alig tud választani, a képek alapján kell rostálnia. A fiú ugyan tudja, hogy a jelentkezők nagyjából fele kamus, de még így is bőven van választék, mindig van kivel eltöltenie egy-egy kellemes éjszakát, a találkozásokból pedig rendszerint szex is kialakul.

Christofel büszkén vállalta, hogy fordult már elő olyan is, amikor két 18 éves lánnyal egyszerre szórakoztak hármasban.

VV Cristofel

VV Cristofel: facebook toborozza szexre a lányokat

Annak ellenére éli szabadosan az életét az egykori villalakó, hogy szüleivel lakik még. Emeletes házban laknak, így a hangok nem szűrődnek át, ha pedig a szülők összefutnak valamelyik alkalmi partnerrel, köszönnek egymásnak, de ennyi.

Christofel azt is elárulta, hogy legalább öt-hat alkalommal a közösségi portálja segítette egy-egy pásztorórához. Az alkalmi partnerek mindig nála aludtak eddig, de Christofel határozottan kijelentette, egyiküket sem hajlandó kiszolgálni.

“Az egyik kért egy zsepit, de mondtam neki, hogy keresd meg szépen, én nem csicskulok.” – nyilatkozta Christofel.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: