Szexi dalok ma este a Megasztárban

A versenyben maradt öt Megasztár-versenyző minden fortélyt bevet, hogy ma este elcsábítsa a közönséget. Dögös és igazi vérpezsdítő dalokkal készülnek a döntősök. Tolvai Renáta rövid haját hosszú szőke tincsekre cseréli. Zsidró Tamás, mesterfodrász 200 tincset varr Reni hajához, amivel még vonzóbb lesz az egyébként is csinos lány.

A fiatal énekesnő szerint a férfiak számára a hosszú hajú nők sugározzák az érzékiséget. Régebben Reninek is hosszú haja volt, és a mai napig bánja, hogy levágatta. Szíj Melinda a Chicago című musicalből ad elő egy dalt ma este. A Megasztár koreográfusa szerint a szexi dalok estje Melindának nagy kihívást jelent, azonban sikerült megtalálni azt az arany középutat, ahol az énekesnő maga maradhat, mégis kicsit a dalhoz idomulva vonzó megjelenést sugároz.

Giorgio valószínűleg ma este is beveti csábos csípőmozgását, vagy legalább kivillant mellkasából egy kis darabot a sikoltozó lányok nagy örömére. Valljuk be, ez a fiú tudja, hogy mitől döglik a légy! Kökény Attila nem tartja megát szexisnek, feleségét viszont annál inkább. Mindenkinek mást jelent ez a szó, például Attila kedvese pöszeségét tartja a legvonzóbb tulajdonságának.

Kállay-Saunders András produkciójáról csupán annyit lehet tudni, hogy mint mindig, most is szívdöglesztő lesz. Az előadásánál egy igazán kihívó kelléket is használni fog, ugyanis egy franciaágy is fontos szerepet kap a produkcióban. Egyelőre legyen titok, hogy miért van szükség az ágyra, de este, az élő adásban minden kiderül.

Az este sztárvendége a 2005-ös Megasztár győztese, Caramel lesz. Az énekes hangszálgyulladással küszködött a héten, de remélhetőleg mára meggyógyult és elő tudja adni legújabb slágerét, a Lélekdonort. Az Érzéki dalok estjéről Eszenyi Enikő sajnos lemarad, mert egy korábbi balesete miatt most műtik. Nem komoly beavatkozást hajtanak végre a művésznőn, azonban azt megakadályozza, hogy ott legyen az élő showban. Nem mindennapi ruhakölteménye és sminkje, valamint dicsérő szavai nagyon fognak hiányozni.

Hasonló bejegyzések..

9 hozzászólás

 1. lady gaga szerint:

  A LEGJOBB VOLT TOLVI RENÁTA MEGÉRDEMELTE HOGY MEGNYERJEE SZERINTEM 🙂

 2. szabó kata szerint:

  sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!D4

 3. Seres Éva szerint:

  Nincs igazság pénz pocséklás volt az egész sms-s ha igy tudom hogy Tolvai Renáta nyeri meg akkor inkább a vörös iszaposoknak adtam volna aaz sms-sek diját meg a főnyeremény összegét jobban megérdemlik azok mint ez akit 13.nak szavaztak vissza nem értem ezt a sok bugrist !!
  Kökény Attila te vagy a király csak igy tovább !!!

 4. irma kelemen szerint:

  Én Kökény Attilának szurkolok.

 5. evelin.Qa szerint:

  az en kedvencem kokeny attila…remelem meg soka bent marad,es megnyeri,mert o a legleglegleg jobb,szebb…mar varom a pentek estet

 6. attila szerint:

  Kállay-Saunders András melyik számot énekelte meg tudja mondani valaki a címét

 7. attila szerint:

  meg tudja valaki mondani mi a szám címe amit Kállay-Saunders András énekelt

 8. sellő szerint:

  Eszenyi Enikő művésznőnek mielőbbi teljes gyógyulást kívánok. Szerintem a zsűri tagjainak elsősorban az lenne a feladatuk, hogy az előadók teljesítményét értékeljék. Amennyiben más zenei stílust szeretnek mint az előadottak,
  valamint nem szimpatizálnak egy-egy versenyző!!!! személyével, az legyen a magánügyük. Persze a nézők tudatalattiját így lehet manipulálni.

 9. Éva szerint:

  Eszenyi Enikőnek mielöbbi gyógyulást !!!!!! Nagyon fog hiányozni a ma esti showból. Kiváló zsűritag, talán a legjobb . Presser Gábor Őszinte szeretettel, bölcs méltósággal szól minden szereplőhöz . Köszönöm.

  ( Melindának drukkolok . Szívből ,tisztán énekel. )

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: