Szerverre van szüksége?

A szerverek nagy teljesítményű számítógépek, esetleg szoftverek, amelyek a rajta tárolt vagy előállított adatokat más számítógépek számára elérhetővé teszik. Funkciókat tekintve több szervert tudunk elkülöníteni, léteznek például webszerverek, adatbázisszerverek, mailszerverek, proxyszerverek, stb., a választás attól függ, hogy milyen funkcióra van szükségünk.

Szervert van lehetőség hosztingolni, de bérelni is. A bérlés az egyszerűbb módja a dolognak, külön plusz befektetés nélkül lehet szerverhez hozzájutni, így növelhetjük a processzor sebességét, a merevlemez sebességét, a sávszélességet, és nem szükséges nagyobb összeget invesztálni bele az elején. Szerverbérlés esetén a konfiguráció bármikor megváltoztatható, és általában semmiféle hátrányos megkülönböztetés nem éri a hosztingolókkal szemben.

A Doclerwebnél a szervereket 24 órán belül biztosítják a megrendelők számára, sőt, aki a Rapid csomagra fizet elő, annak akár egy 1 órán belül is rendelkezésre bocsátják, amennyiben munkanapon igényli a szervert. Az új szervereket 48 órás tesztelésnek vetik alá, és bármilyen hiba merülne fel, a cég munkatársai csereszervert biztosítanak.

Biztonságos szerver: doclerweb.hu

Biztonságos szerver: doclerweb.hu

Hosztingoláskor a saját szerver gépünket lehet elhelyezni egy, a telephelyen található gépteremben, ahol a szervert hálózatra kötik, és így biztosítják a lehető legoptimálisabb működési feltételeket. A Doclerweb hazánk legnagyobb teljesítmény-sűrűségű szerverterme, ahol szünetmentes áramellátást biztosítanak, azaz bármilyen esetleges probléma felmerülésekor sem lesz áramkimaradás. A kisebb csomagban 1 Gbit/s internetkapcsolat található, de nagyobb igény esetén akár 10 Gbit/s-os internetkapcsolat is lehetséges.

További előnyei a Doclerweb szerverteremnek, hogy GigabitEthernet switch portot használnak, korlátlan számú domainhez biztosítanak DNS szolgáltatást, ráadásként 10%-os kedvezménnyel lehet náluk domaint regisztrálni, amennyiben igénybe vesszük a szervertermi szolgáltatást. A rendelkezésre állás 99,9% feletti, legyen szó áramellátásról, IP kapcsolatról, klimatizálásról, vagy a hálózatról. Nonstop él a hibabejelentő vonal, így ha bármi történne, az adminisztrátorok a segítségünkre lesznek. Természetesen van lehetőség a személyes, fizikai hozzáféréshez is, a részleteket az adminisztrátorokkal kell megbeszélni.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: