2012. december 31. 13:14.

Szerelem szövődött a Voice két énekese között: Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia mindennap találkoznak, barátságból alakult ki a szerelem.

Quan és Klaudia kapcsolata eleinte csak barátságnak indult, majd egyre szorosabb szálak kezdték összefűzni őket. Még az sem zavarta meg a két fiatal bimbózó kapcsolatát, hogy párbajtársak voltak, és végül Quan búcsúztatta Klaudiát. Klaudia elmesélte, hogy annyira szeretik egymást, hogy még a Voice-ból való kiesése sem okozott problémát neki. A lány szülei is ismerik a vietnami fiút, Karácsonykor mutatta be nekik, és ők sem neheztelnek rá. A lány huszadik születésnapja előtt látogatta meg őt Quan, és egy házibulival ünnepelték meg a szülinapot.

Klaudia azt is elárult a Borsnak, egyből megtetszett neki Quan. Tetszik neki a fiú öltözködése, a stílusa, kedveli benne, hogy laza, ugyanakkor komoly dolgokról is el tudnak beszélgetni. Nagyon közel kerültek egymáshoz a fiatalok, de Klaudia még egyelőre nem tudja pontosan megmondani, merre is halad a dolog, reméli, hogy nem fog elveszni a kettejük között kialakult barátság.

Itt még párbajoztak, ma pedig már odavannak egymásért - Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia (fotó: voice.hu)

Itt még párbajoztak, ma pedig már odavannak egymásért - Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia (fotó: voice.hu)

Quan is csupa szépet mondott Klaudiáról, szereti, hogy bolondozós, és laza, emellett nagyon csinosnak tartja, bejön neki Klaudia vagány stílusa is. Belső tulajdonságok közül a lány őszinteségét emelte ki. Quan azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, mindennap találkoznak, és boldog lenne, ha ez ezután is így maradna. Hogy hová tart a kapcsolatuk, azt még ő sem tudja, de elég nyilvánvaló, hogy a két énekes komoly, gyengéd érzelmeket táplál egymás iránt.

Szerelem a Voice-ban: Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia! nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Hatan jutottak tovább a The Voice 1. párbajából

Voice Párbaj: 6 továbbjutó

2012. november 24. 11:17.
Solt Klaudia Caramel csapatába került

Solt Klaudia – 5. válogatás

2012. november 9. 21:48.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
A mesterek Petra kilóit kritizálták, nem pedig a hangját (forrás: voice.hu)

Pénteken kiesett Pákai Petra a Voice második döntőjéből, de nem az bántja, hogy mestere, Mező Misi nem vitte tovább, hanem ...