Szerelem a Voice-ban: Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia!

Szerelem szövődött a Voice két énekese között: Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia mindennap találkoznak, barátságból alakult ki a szerelem.

Quan és Klaudia kapcsolata eleinte csak barátságnak indult, majd egyre szorosabb szálak kezdték összefűzni őket. Még az sem zavarta meg a két fiatal bimbózó kapcsolatát, hogy párbajtársak voltak, és végül Quan búcsúztatta Klaudiát. Klaudia elmesélte, hogy annyira szeretik egymást, hogy még a Voice-ból való kiesése sem okozott problémát neki. A lány szülei is ismerik a vietnami fiút, Karácsonykor mutatta be nekik, és ők sem neheztelnek rá. A lány huszadik születésnapja előtt látogatta meg őt Quan, és egy házibulival ünnepelték meg a szülinapot.

Klaudia azt is elárult a Borsnak, egyből megtetszett neki Quan. Tetszik neki a fiú öltözködése, a stílusa, kedveli benne, hogy laza, ugyanakkor komoly dolgokról is el tudnak beszélgetni. Nagyon közel kerültek egymáshoz a fiatalok, de Klaudia még egyelőre nem tudja pontosan megmondani, merre is halad a dolog, reméli, hogy nem fog elveszni a kettejük között kialakult barátság.

Itt még párbajoztak, ma pedig már odavannak egymásért - Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia (fotó: voice.hu)

Itt még párbajoztak, ma pedig már odavannak egymásért - Nguyen Anh Quan és Solt Klaudia (fotó: voice.hu)

Quan is csupa szépet mondott Klaudiáról, szereti, hogy bolondozós, és laza, emellett nagyon csinosnak tartja, bejön neki Klaudia vagány stílusa is. Belső tulajdonságok közül a lány őszinteségét emelte ki. Quan azt nyilatkozta, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, mindennap találkoznak, és boldog lenne, ha ez ezután is így maradna. Hogy hová tart a kapcsolatuk, azt még ő sem tudja, de elég nyilvánvaló, hogy a két énekes komoly, gyengéd érzelmeket táplál egymás iránt.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: