Szeptember 3-án indul az x-faktor 2011.

Nem megerősített információnk szerint, az x-faktor második szériája feltehetően, 2011. szeptember 3-án startol. Bár a hivatalos x-faktor oldalon, melyet az RTL Klub üzemeltet, még nem találtunk ilyen hírt, de a nagy portálok (mint pl. origo.hu) is nyilatkoztak a hírről. Egyébként nem lehetetlen, mert azt eddig is tudtuk, hogy ősszel indul, valószínűleg szeptember elején.

No persze, az induláskor még csak a válogatások lesznek, de tudjuk, hogy az RTL Klub tesz azért, hogy jól szórakozhassunk a látottakon.

Te várod már az x-faktor 2. szériáját?

A kommentek között leírhatod, hogy szerinted milyen lesz az idei tehetségkutató verseny. Jobb lesz-e, vagy gyengébb? A tavalyi nagy sikert ugyan nehéz lesz túlszárnyallni, de persze nem lehetetlen. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Oldalunkat érdemes gyakran látogatnod, mert mindig értesülhetsz a legfrissebb hírekről.

Hasonló bejegyzések..

2 hozzászólás

  1. hamza janosj szerint:

    Tisztelt X-faktor szerkesztőség, kérem Őnőket, hogy a lehtőségeikhez mérten részemre megküldeni sziveskedjenek emailben ,hogy hol és mikortól lehet az X-faktor 2-be jelentkezni és a jelentkezési lapot a Castingra. Megtisztelő figyelmüket megkősszőmőm, és várom tiszteletbeli vállasszukat Hamza János

  2. hamza janosj szerint:

    Tisztelt X-faktor szerkesztőség !

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: