Szélsőséges egyéniségek a válogatásokon

Több ezreket hallgattak meg a X-faktor mentorai a  válogatások során, s noha a színpadon való megjelenésükkel valamennyien hozzájárultak előadásuk őszinte bírálatához, nem mindenki fogadta el a zsűri véleményét. Akadtak olyan jelentkezők, akik az előző szériában egészen a mentorok házáig jutottak, de az élő showba már nem vitték őket tovább pártfogóik

– mondván például, hogy “hiányzik a fűszer a hangjukból”.

Közülük ketten is újra nekifutottak, a bírák kellemes meglepetésére. Mindannyian egyet értettek abban, hogy kellett ez az egy év, hogy kiforrjon a hangjuk. Voltak olyanok, akik a zsűri leintése ellenére a végéig tolták a produkciójukat, és/vagy felháborodást váltott ki belőlük a mentorok “rossz füle”. Egy magát rock előadóként felkonferáló férfi a versenyből való elutasítását a stúdió szétverésével honorálta. Nóri attól félt, hogy a berendezés után neki is nekiesik a csalódott fiú – ám erre szerencsére nem került sor.

Ellenben feltűnt (feltűnés után pedig eltűnt!)egy olyan lány, aki energikus előadásával és nevével is felhívta magára a mentorok figyelmét: Tóth Gabriella betáncolta az egész színpadot, s bár volt néhány hamis hang énekében, a bíra-négyest teljesen lenyűgözte. Történt azonban, hogy a meghallgatás után a székesfehérvári lány tovatűnt. Sem a sajtó, sem maga a RTL klub nem tudja őt utolérni. Talán a lány már most, a kezdet kezdetén nem képes feldolgozni a sikert? Mindenesetre, a produkció nem mond le róla, fenntartják neki a helyet a táborban.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: