Szecsődi Karcsi: Nővé operáltatja magát az ex Megasztáros!

A Megasztár egykori vadóca ország-világ elé tárta, hogy eddig megélt húsz éve mind hazugság volt: férfi testben jött a világra, úgy kell élnie, de ő valójában belül nő.

Fél éve elhatározta, hogy amennyire lehet, boldogan szeretne élni, így bevállalja az átalakító műtétet.

“Nagyon sok mindenen mentem keresztül mostanáig. Egy ponton túl már nem bírtam tovább viselni azt az álarcot, amit “fiúként” kényszerültem.. Sokáig nem mertem felvállalni, hogy milyen is vagyok valójában. Lassan azonban tudomásul kellett vennem, ha elfojtom a valódi énemet, abba előbb-utóbb belepusztulok.” – Vallotta be az énekes a Best magazin olvasóinak.

Korábban bujkált, mély depresszióban szenvedett – olyannyira, hogy többször is megpróbálkozott vele, hogy véget vessen életének. Arra nem emlékszik már, hogy mi volt az a tényleges pont, ami megadta neki a lökést, hogy belevágjon az átalakulásba. Ami azonban biztos, hogy már fél éve hormonkezelést kap. Habár magát a folyamatot élvezi, Karcsi nagyon várja, hogy végre a végére érjen az egésznek, mert – ahogy mondja – jelenleg se nő, de már férfi sem, ami lelkileg iszonyat nagy teher.

Szecsődi Károly

Szecsődi Károly: a Megasztár 4 sztárja nő akar lenni

(A konkurens tehetségkutató – Csillag Születk – kritikusa Puzsér Róbert biztosan mondaná: Mi ez a förtelmes hiszti Szecsődi Karcsikám?)

Nagyon félt attól, vajon édesapja hogy reagál majd a műtétre, de szerencsére a családja és barátai jól fogadták a tényeket. Nagymamája például ünnepekkor női parfümériákkal és ruhákkal lepi meg őt.

“A pszichológusom nem tartja kizártnak, hogy a férfi minta hiánya és az édesanyám korai halála is közrejátszott a dologban, de ma már elképzelhetetlen a számomra, hogy férfiként, és egy nő mellett éljem le az életem…” – Mesélte őszintén, Karcsi. Hamarosan azonban elgördülnek az akadályok, és igazi nőként élheti tovább az életét.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: