2011. január 25. 20:17.

Szandika Egyre jobban elszeparálódnak a lakók egymástól. Két csapat alakult, az egyik már régóta megvan: Olivér, Éva, Szandika és Alekosz. A másik most összeverbuválódott hatosfogat: Zsófi, Anikó, Gigi, Béci, Laci és Jerzy. Gombi pártatlanságot fogadott. A hatosfogat kijelentette, hogy mivel Olivérék szövetkeztek ellenük a Tárgyaláson, így ők is összejátszanak és kikészítik a négy jómadarat.

Szandika igen rosszul viselte a klikkesedét és sírógörcsben tört ki. Csak nagy nehezen tudták lefogni és lenyugtatni a többiek. Mikor észhez tért, kijelentette, hogy nem hajlandó ilyen viszonyok között maradni a Villában és elintézi, hogy kimehessen. A hatosfogat szövetsége nem tartott sokáig, Jerzy pártatlannak állt, nem akar Olivér és Szandika ellen szövetkezni. Anikó és Béci gyávának és taktikázónak nevezte a fiút, mert amíg félt, hogy Alekosz rá teszi a kendőt, addig kiállt Zsófiék mellett, most, hogy nem ő lett a kihívott, így megingott a kitartása. Alekosz Évához fűződő szerelmi monológjára megérkeztek a paródiafilmek. Nem arattak akkora sikert a kisfilmek, mint Gombi hazatelefonálásának a paródiái, mivel csak Alekosz és Szandika nézhette és bírálhatta a műveket. A többiek a csukott ajtó mögül próbáltak egy-két szófoszlányt elcsípni. Szandikának szemet szúrt, hogy az Évát megtestesítő bábuknak mekkora karikáik voltak és ezt el is újságolta a Törtetőnek. Természetesen Éva ezen megsértődött.

Szandika sírórohamot kapott a klikkesedés miatt nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Anikó kiborult a 9. helyezésen

2011. január 20. 20:04.

Verseny Ildi és Éva között

2011. január 14. 13:57.

Olivért küldik párbajozni a lakók

2010. december 28. 15:51.
Hozzászólások (1) - Hozzászólás írása »
  1. angii szerint:

    HAJRà ANI !!!!!!!!! MERT NIX OTT DIKA AKKOR ANINAK SZURKOLOK

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

[singlepic id=70 w=320 h=80 float=left]Alekosz hosszas tépelődés után Zsófit választotta párbajellenfelének. Az Okostojásnak mindenkihez volt egy-két gondolata. Meg is lepte ...