Szakított Görög Zita és Rakonczai Imre

Mindössze néhány hónapig tartott Görög Zita és Rakonczai Imre kapcsolata. Zita azután kezdett el randizni a V.I.P. egykori énekesével, hogy véget ért Seres Zoltánnal való kapcsolata, akitől a modellnek két gyermeke is született.

Görög Zita és kedvese, Seres Zoltán koreográfus néhány hónappal ezelőtt 8 év után szakítottak. A nyár elején röppentek fel a pletykák, hogy Görög Zita a V.I.P. korábbi énekesével, Rakonczai Imrével találkozgat, ugyanis többször is feltűnt néhány rendezvényén.

Júliusban Zita arról nyilatkozott, hogy valóban randizgat Rakonczaival, de akkor azt is kijelentette, hogy számára a gyermekei az elsők, és még semmi sem biztos a kapcsolatukat illetően. A továbbiakban nem akart nyilatkozni a magánéletéről.

A nyár végefelé azonban már lehetett látni, hogy nincs minden rendben a páros háza táján, mert Imre és Zita nem nyaraltak együtt.

Görög Zita és Rakonczai Imre

Görög Zita és Rakonczai Imre szakítottak egymással

Szeptember elején ünnepelte Imre a 40. születésnapját, Zita viszont csak néhány percre bukkant fel a partin, utána gyorsan le is lépett. Miután ezek a dolgok napvilágra kerültek, a Blikk újságírói felkeresték Görög Zitát, hogy meséljen arról, együtt vannak-e még, vagy történt-e valami kettejük között.

Zita igencsak szűkszavúan nyilatkozott a lapnak, hogy ez a dolog tulajdonképpen nem is volt igazi szakítás, mert egyikőjükben sem alakult ki komolyabb érzelmi kötődés. Ennek az az oka, hogy csak igen rövid ideig találkozgattak. Zita ezután a nyár végi hajtós időszakról beszélt, hogy mennyi mindent kellett csinálnia, rendkívül el volt foglalva.

Divatbemutatókat szervezett, rendezvényeken háziasszonyként szerepel, illetve fiatal tehetségek után kutat, akiknek segítik a pályafutásukat egyengetni. Többet nem mondott Imrével való kapcsolatáról. Az újság Rakonczai Imrét is megpróbálta elérni, de az énekes úgy döntött, nem nyilatkozik.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: