2013. június 26. 8:57.

Véletlenül szájon puszilta egymást az Operettszínház két sztárja, Mészáros Árpád Zsolt és Dolhai Attila. Egy díjátadón az örömtől és az izgatottságtól csúszott félre a baráti puszi.

A sármőrök ajka az Operettszínház évadzáró partiján forrt össze, miután Mészáros Árpád Zsolt – vagy ahogy mindenki becézi MÁZS – elnyerte Az év színészének járó díjat. Az aktuális szívtiprók nem direkt puszilták szájon egymást: Dolhai gratulációja véletlenül félrecsúszott.

MÁZS lett a 2012–2013-as évad legjobb férfi főszereplője, így az Operettszínház évadzáró partiján ő vehette át a Csillag-díjat. A műsorvezető szerepében tündöklő Dolhai Attila baráti gratuláló puszija az örömtől eltévedt és Zsolt száján landolt.

Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt

Szájon csókolta egymást Dolhai Attila és Mészáros Árpád Zsolt

A különleges csók másodpercek töredéke alatt játszódott le, a színészeknek talán fel sem tűnt, hogy ajkuk összeért, de a szemfüles fotósoknak sikerült megörökíteniük a jelenetet.

Szájrapuszi csattant Mészáros Árpád Zsolt és Dolhai Attila között nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Erőss Zsolt és Kiss Péter - életük a hegymászás volt

Erőss Zsolt és Kiss Péter meghalt

2013. május 24. 11:11.
Bakonyi Zsolt

Bakonyi Zsolt Malek Andi mellé került

2012. október 12. 22:57.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
VV Éva

Lassan elfogynak azok a menő budapesti szórakozóhelyek, ahova VV Éva beteheti a lábát, ugyanis a pubok sorra tiltják ki a ...