2012. április 17. 15:41.

Kapcsolatuk végét március 7-én hozta nyilvánosságra Berki az Esti frizbi című TV2-s produkcióban.

A szakítás okát nem firtatta egyik fél sem, pletykák azonban több opciót is pedzegettek. Bármi is volt az igazság, az egykori fradi vezér és a színésznő újra egy pár.

Márciusi szakításuk környékén felröppentek a hírek, hogy Berkit az Egyesült Államokba szólítja munkája. Ahogy arról is, hogy Zsófi előtti barátnőjével kapták rajta több ízben titkos randevúkon. Bárhogy is volt valójában, ami biztos, hogy a botrányhős Berki jelenleg Magyarországon tartózkodik – és nagy valószínűséggel marad is, ugyanis tárgyalásokat folytat a váci focicsapat tulajdon jogáért.

Mindkettejük baráti köre szerint egyre többet beszél egyikük a másikról, újra. Ami talán annak köszönhető, hogy ismét elkezdtek találkozgatni. Olybá tűnik, még sem volt hiába való, hogy nem fedették le a jegy-tetoválásaikat ujjukról. S amilyen idilli – legalább is annak tűnő – volt kapcsolatuk a külön válás előtt, elképzelhető, hogy ma-holnap valódi gyűrűk is felkerülnek az egymás nevét mintázó tetoválások mellé.

Szabó Zsófi és Berki Krisztián

Szabó Zsófi és Berki Krisztián: újra együtt járnak

Szabó Zsófi és Berki Krisztián újra együtt járnak nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Sorel és Zsófi alig jöttek össze, de máris babát várnak

Kondákor Zsófi terhes Sorel-től

2013. január 18. 14:11.
Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?
Cristofel és Veronika

A hír szerint az ex-villalakók úgy összevesztek, hogy a vita tettlegességig fajult, Veronika kórházba került, Cristofel megbánta tettét. A hírről az RTL ...