Szabó Mariann esett ki..

A nézők szavazatai alapján az x-faktor elmúlt adásának 2 leggyengébb produkciója Szabó Mariann és Shodeinde Dorka volt. Ők ketten párbajoztak tehát. A mentorok döntetlen bírálata miatt ki kellett bontani a borítékot, mely a nézők szavazatait tartalmazta. Ez alapján végül Szabó Marianntól kellet búcsúznunk.

 Búcsúzóul nézd vissza azt a dalt, amit énekelt.

Szabó Mariann és a James Bond dala..

Hasonló bejegyzések..

87 hozzászólás

 1. Nyuszipók szerint:

  Ez nem tehetség kutató műsor hanem itt a SZOCIÁLIS RÁSZORULTSÁG dönt nem tudom elégszer leírni hogy észre vegyétek!!!De mind 1 ki nyeri mert ha valaki jó az az RTL és az X faktor nélkül is sztár marad ha jó ha nem majd eltűnik a süllyesztőbe!!!A Dorkára azért szavaznak mert fiatal meg szült egy gyermeket és ezzel sokan együtt éreznek és kell neki a lóvé!!!!A gyerek is csak reklám fogás neki!!!Anélkül már rég nem lenne bent!!!Mert a hangja az elhanyagolható!!
  Régen a koliban volt egy portásbácsi aki jobban énekelt mint ő!!!Szóval csóró ezért szavazzunk a Dorkára!!!!!

 2. Radiátor szerint:

  Én nem kritizálom azokat,akik fiatalon szülnek,vagy esetleg más “fajból”valónak.Viszont,kifejezetten rossz hallgatni,ahogyan Dorka “énekel”.
  Annyira mű..az egész külső.
  A dalokat nem szívből énekli,ami nem túl jó.A hangja sincs a helyzet magaslatán,ugyanis az utolsó produkciója legalább 1,5 hangot csúszott,amit még egy a zene terén laikus is meghall.
  Nem bántásképpen,de könyörgöm.
  Ez egy tehetségkutató,nem pedig babaszépségverseny…

 3. Fülesbagoly szerint:

  A végén majd csak Dorottya marad meg a non stop. Keményen lehúzzák a show színvonalát.. “riszálom úgyis- úgyis” Jó ég, és ezek miatt távoznak az igazi tehetségek. Dorka éneke mint krétacsikorgás a táblán, szinte már fáj! De ő nem eshet ki.. mert egy nagy sztár! (t és ékezet nélkül!)

 4. Erika szerint:

  Már megint egy olyan versenyző esett ki,aki még maradhatott volna! Hol van a fületek???? Megint kivágott Dorka egy jobb versenyzőt!Ébredjetek már fel!!!Dorkának még van mit tanulnia!

 5. Fülesbagoly szerint:

  Ritka féreg vagy te Mouni!

 6. móni szerint:

  Ja, azt pedig egyenesen undorítónak tartom, hogy tulképpen senki kis nézők ítéletet hoznak arról, hogy egy szép lány miért szül fiatalon és nem magyarnak,meg hogy dolgozik -e vaalamely családtagja, vagy nem,támogatják -e nagyszülők vagy nem.Ha mindenki csak a saját szeméből szedegetné ki a gerendákat, akkor nem itt tartana az ország.Viszont, amíg a reflektorfénybe kerülő emberekkel kapcsolatban mindenképpen az a cél, hogy tönkretegyék őket lelkileg,addig ilyen színvonaltalan marad a magyarság.Ez esetben pedig a legtökéletesebb dolog, ha a szép magyar lányok nem magyarnak szülnek, hanem vérfrissítés gyanánt egy arra jobban méltó nép fiának !

 7. móni szerint:

  Semmi szemétséget nem látok a zsűri döntésében.Megadták a lehetőséget arra, hogy a közönség dönthesse el azt, hogy ki essen ki.Mariann jó tud lenni, de a bemutatkozó dala óta (ó Happy day) nem igazán tudott számomra nagyot alkotni.?ég rockban sem.Nem véletlen, hogy már másodszor kapott a nézőktől lehetőséget a párbajra.Veca is csak a párbaj óta csillog, elötte nem igazán tette oda magát.Darka tényleg hamiskás, de én inkább az “édibédizett” Vastag Tomit párbajoztattam volna, mert már a sokadik adás óta rettentő unalmas, hiába szép a hangja.Bárki bármit is mond, neki igenis a nyálas popdalok állnak jól,abban jó.Nikolas és Kata mindig megbízható,mindig profin adják elő a számokat.A mentorok pedig profik és hozzáértők,a másik csatorna zsűrijével ellentétben,nem is értem milyen alapon vannak ott.Az utóbbi néhány részben Ildikó mentorálása nem igazán tetszik a Tomi miatt,de pl Nikolasnál jó.

 8. Fülesbagoly szerint:

  Ja és az a műsor azokkal a deviáns gyökerekkel!! Verjünk szét mindent!!! (majd hamarosan lesz visszhangja mert, itt ahol élek, amúgy is divat mindet összetörni, rombolni a közterületeken) Elkeserítő morális válság van ebben a haldokló országban!

 9. nevenincs szerint:

  “egy szerencsetlen kismama aki hiaba tud enekelni ti ugy is megkovezitek mer neger ferje van es szult 19 evesen,s az az erdekes o nem kap sirogorcsot:))itt latszik meg ki h birja a stresszt:)s ezt a szakmat:)en becsulom, h ki allt igy is a szinpadra annak ellenere h orokke szekaljatok”
  írta Babygirl87,a feminista, önkéntes, őszinte, meghatódó, greenpeace-s és egyéb az igazság nevében fellépő egyszemélyes intézmény. ( ld.:poszt Teréz anyu)

 10. egymegegy szerint:

  egy szerencsetlen kismama aki hiaba tud enekelni ti ugy is megkovezitek mer neger ferje van es szult 19 evesen,s az az erdekes o nem kap sirogorcsot:))itt latszik meg ki h birja a stresszt:)s ezt a szakmat:)en becsulom, h ki allt igy is a szinpadra annak ellenere h orokke szekaljatok:)

 11. Péter szerint:

  Dorkából még a terhessége alatt sem jött ki rendes hang csak hamisság,most nem takarózik a babával de mégis csak az a ments vára, őt nem lett volna szabad tovább engedni! Ja igen és a Melek-ba(eddig adtam a véleményére) tényleg nagyot csalódtam, ő maga is elismerte Dorkánál hogy a dal eléneklése előtt feladta a harcot és erre mégis ő menti meg a hamisan éneklő, bukdácsolót. Mitől akarja megmenti Dorkát? az élet kemény oldalától? ezzel a teljesítményével soha se lesz jó énekes! és az élet nagyobb pofont fog adni Dorkának, talán még 2fordulót kihúz aztán össze omlik és az kinek lesz jó? a babának? ezt most baba show amúgy vagy ének verseny? mert az éneklésre már nem tud koncentrálni, Geszti azért válogatta be mert náluk is jön a baba :)vagy beszóltak a félig élő adás rendezői, most megállunk és SMS osztás-szorzás jön, addig nem megyünk tovább élőben, a sok hülye észre se veszi hogy nem élőben megyünk!

 12. Nyuszipók szerint:

  Egyébként amikor kiesett a Mimi és Gergő páros akkor ha a Dorkával párbajoztak volna most ő esett volna ki!!Itt nem csak a versenyzők párbajoznak és azt küldik haza aki veszélyt jelent az ő mentoráltjaira!!!

  Egy kis összegzés a mentorokról:

  Keresztes Ildikó:Amióta ez a műsor elindult csak sír meg csinálja a drámáját ami mára már unalmas és szánalmas és mert ő rock-ernek érzi ill. képzeli magát másból és a Vastag Tamásból sem kell azt csinálnia!!Majd a Tomi ezért fog haza menni!!

  Geszti Péter:Egyre többet képzel magáról előbb az ő karrierjét kellene rendbe tenni ahhoz hogy beszélhessen!!

  Malek Miki:Ő hozzá csak egy kérdésem lenne!!Ki ő itt Magyarországon??

  Nagy Feró:Öszinte még akkor is ha nem az ő versenyzőjéről van szó,és végig hallgatja a kritikát is szerintem csak az ő véleményére érdemes oda figyelni!!

  Egyébként az Ördög Nóri úgy nézett ki megint mint ha akkor szállt volna ki az ágy ból a tv elől!!Szerintem jövő héten hálóingben lesz:D:D:D:D

 13. barbygirl87 szerint:

  Van hallasom Parker es szeretem Dorkat,mert nem jatssza meg magat,mind sokan ebben a musorban…Mariannak is volt eleg sok hamis az enekleseben..az az erdekes h eddig a volt a baj h miert nem nyilik mar ki a boritek es most h kinyilt akkor meg az a baj,h miert nem dontott a Malek..s szerintem Mariann azert esett ki mert nincs semmi baj benne csak orokke beteg volt es arra is hivatkozott egyfolytaban…Legalabb Dorka bevallotta mindenki elott,h o is erzi amikor hamis s nem hivatkozik se a kisbabara se senki masra csakis magara..nem ugy mint Mariann..Influenzas voltam es azert nem tudtam enekelni..S az se veletlen h volt a brit x-faktorban is de ott be se jutott,mert nem tud enekelni..ennyi az egesz..A mai Reggeliben mondta..Ennyit erool

 14. barbygirl87 szerint:

  Na hallam kicsi Andreacska hol van itt protekcio????tudtommal a Janicsak Vecuskanak van hires apucija es nem pedig a Dorkanak aki egy szimpla kismama akinek neger pasija van…ez lenne a protekcio???nem hiszem…De Vecuska apucit is kihasznalja a musorban,meg ha veletlen odakerul h parbajozzon akkor sirogorcsot kap:):)ez a vicces nem egy szerencsetlen kismama aki hiaba tud enekelni ti ugy is megkovezitek mer neger ferje van es szult 19 evesen,s az az erdekes o nem kap sirogorcsot:))itt latszik meg ki h birja a stresszt:)s ezt a szakmat:)en becsulom, h ki allt igy is a szinpadra annak ellenere h orokke szekaljatok:)S Wolf Kati???O is otthon hagyott ket gyereket ot miert nem mocskoljatok???

 15. barbygirl87 szerint:

  Judy szerintem nagyon hulyen gondolkozol…nem Malek dontott hanem a nezoknek nem tetszett Mariann:)ha azt akartad h ne essen ki miert nem szavaztal ra sokat,s a tobbiek is…nem most kene jartatni a szankat:)s nem mind1 h mikor esik ki???mindenki egyszer ugy is ki esik:)az is lehet a Dorka is ki fog esni valamikor:)nem lehet tudni soha:)s nem akart vissza vagni Nagy Feronak:)amugy Nagy Fero elegge el volt szallva magatol:)

 16. egymegegy szerint:

  Geszti tényleg jó reklámszakember: egyszer hangzott el a szájából, hogy “a közönség megkajálta” és azóta mekkora X-Faktor szleng lett…:)

 17. Parker szerint:

  Szerintem is rossz döntés volt Mariannt hazaküldeni.Egyértelműen ő volt a jobb.Dorka teljesen szét van csúszva(talán a gyerkőc miatt,de akkor,meg nem kell részt venni egy ilyen versenyen).Malek és Geszti hol hagyta a hallását?Mariann szinte leénekelte Dorkát a színpadról.Geszti egy jó reklám szakember,ergo teljesen ól kombinálta össze Dorka külsejét az általa előadott dallal.A közönség ezt megkajálja és máris érkeznek az sms-ek…csak ezzel is az a baj,hogy ekkor már nem verseny,hanem reklám!!!!Malek nyilván nem akarja,hogy az egyetlen csapata(Non-Stop) erős ellenfeleket kapjon,így inkább Mariannt szavazta ki.Ez is csak show,mint az összes ilyen kaliberű “tehetségkutató”.A nézők a kis baba miatt szavaztak Dorkára.Ezekkel a babás képekkel sok nézőre lehet hatni.Nem volt fair a tegnapi döntés.Malek és Geszti nem őszinte,mert nem a tehetséget nézték,hanem azt,hogy a későbbiekben mennyire lehet eladni valamit.Ez a műsor is lesüllyedt…kár érte:S

  Kedves Babygirl87.Tanulj meg írni,és nyerd vissza Te is a hallásod!Nem kell minden mondat végére nevetős fej és a “meg”-eket sem kell olyan gyakran alkalmazni.

 18. Bettina szerint:

  Kedves Dóra, szimpatikus vagy nekem, de nagyon naív szerintem. (Én sem akarlak megbántani. ) A fiaim barátai között vannak, akik rádióban, TV-ben dolgoznak, és tudják sajnos, hogy van aki azért nem juthatott be a 12-be, mert nem akart olyan szerződést aláírni, ami az RTL-nek volt jó, neki viszont nem..
  Már régi téma a művészvilágban, hogy hány nő kiknek feküdt le egy-egy jobb szerepért.. A zeneművész nővéremnek megmondták a rokonaim, hogy esélyed sincs a pályán, mert nem fogsz lefeküdni senkivel, nem, mint Y, a hárfaművész rokonunk, aki szívesen széttette a lábát egy kis protekcióért.. Nem is vitte nagyon sokra a nővérem, bár ő elégedett azzal szerencsére, ami jutott neki..
  Más: Full tehetséges kislány, aki egy évnyitón 10 évesen olyat szavalt, hogy lehidaltam. Az volt a hobbyja, hogy a TV szereplőket utánozta, megformálta, már kislányként. A Színművészeti Egyetemre akart felvételizni 18 évesen. A szülei addig terrorizálták, amíg ezt nem merte megtenni. A szülők tele vannak kapcsolatokkal, és pontosan ismerik a művész-berkeket. Ennyire fontos volt nekik, hogy ne legyen kurva a lányból. Szép lány…
  (Azért, hogy revidiáljam kicsit a művészvilágot, tudom, hogy erősebb sz*xualitással bír egy művész, mint a nem művész. Ez mentség lehet, de nem mindenre..)
  Mindezek ellenére én bíztam az x faktor viszonylagos tisztaságában, egészen addig, amíg a Malek nem merte bevállalni, hogy a Mariann nagyot alakított a párbajban, de az egész zsűri nem vállalta be, pedig szerintem sokkal szuperebb volt, mint a versenyszámban. A Malek nem szívbajos, láttuk eddig. Pont most jött volna rá a szívbaj???!! Az egész zsűri tudta, és Mariann is, hogy ő fog kiesni tegnap. Mit gondolsz, miért volt az, hogy mindenki elszomorodott valamennyire amikor kiesett, ő meg most nem? Lehetett látni, hogy tudta előre.

 19. dóra szerint:

  Sziasztok! Nekem az a véleményem, hogy ha a protekció számít a versenyben,akkor már eleve nem kerül arra a sor, hogy párbajozni kelljen. Gondolok arra, hogy a Nyári lányoknak is, híres, ismert az apjuk. Mégis kétszer is párbajoztak. Sőt! Ki is estek. Ha a pénz számított volna, nem kerültek volna ilyen helyzetbe. Egyszerűen azt gondolom, hogy unszimpatikusak voltak a nézőknek.
  Ezért gondolom azt is, hogy se a Dorka se a Mariann nem volt protekciós. A Malek véleményével én sem érettem egyet (annak ellenére, hogy én a Dorkát jobban kedvelem.) Szerintem a Miklós egyszerűen nem akarta felvállalni, hogy ő döntse el ki menjen haza. Ezért inkább a borítékra bízta.
  Én elhiszem, hogy itt a nézők döntenek. Eddig szinte csak lányok estek ki. A 12-13 éves lányok inkább szavaznak, mint az ilyen korú fiúk. A tinilányoknak tetszenek ezek az énekes fiúk, és dobnak rájuk smseket. Így a versenyzős lányoknak alapból kevesebb szavazatuk lesz. Mert az érettebbek meg “nem dobnak ki erre pénzt”, max , ha nagyon nagyon csinos, szimpi a lány. Na most szerintem a Nyáriak negatív kisugárzásúak voltak, a Fanni nem volt nőies. És szerintem a Mariann se volt különösebben szép. Pedig nagyon tehetséges. Biztos vagyok benne, hogy valamelyik kevésbé tehetséges fiú fogja megnyerni a versenyt. Pont, hogy a nézők miatt, és nem a protekció miatt.
  Remélem senkit nem bántottam meg a véleményemmel.

 20. Bettina szerint:

  Én biztos nem nézem tovább az x faktort, mert ahol nem a tények számítanak, (Melyik volt a jobb), hanem valami gusztustalan érdek, kinek ki fekszik le, vagy nem, és ki mit ír alá, vagy nem, melyik mentortársra haragszik a Malek, és akkor kiejti az ő mentoráltját…
  Ez nem a szórakoztatás, hanem a nézőbosszantás kategóriája!!
  Amikor ezen a … világon annyi baj van, anyagi gondok, betegségek, kapcsolati krízisek stb…, akkor ki a fene kíváncsi arra, hogy manipuláljanak bennünket a TV-ből is, és el akarják hitetni egy egész országgal, hogy biztos rosszul hallottuk a két énekest, akiknek a párbajában ordítóan a Mariann volt a jobb. Ezek után gyanítom, hogy a Dorka is tudott valamit a bundáról, mert ilyen bűn hamisan, mint a dal vége felé, még sosem énekelt…!!!! Lehet, hogy nem véletlenül, tudott valamit, és volt benne egy kis jószándék.
  És valóban: Hol vannak a közjegyzők a szavazat számlálásnál, meg a borítékoknál??? Bár ebben az országban még azok is hiába lennének, mert mindenkit le lehet pénzelni!! Engem nem lehetne, azért hőbörgök itt, de utána biztos kapnék egy golyót a fejembe csak úgy véletlenül…
  Szóval elmehet a búsba az egész szemét zsűri a műsorral együtt. Remélem, a nézettség alaposan lecsökken, szívből kívánnám nekik.. Kár, hogy ezeknek akkor is elég pénzük marad…

 21. Potyem szerint:

  Ördög Nórának teljessen igaza van abban,hogy miért midig csak a lányokat küldik párbajozni?!Ott van például a Nikolas ő nem rossz énekes,de nagyon unalmas és egyhagú.Vagy a Vastag Tomi, szép hangja van a baj csak az,hogy most tanul énekelni de nagyon szép gyerek mind a kettő,és a tini lányoknak csak ez számit.Egy szónak is 100 a vége,hogy nem ezt a két leányt kellett volna kűldeni párbajozni.Nagyon sajnálom,hogy kiesett a MARIANN,és nagyon remélem hogy a Fero továbbra is méntorálni fogja,mert ő egy kincs.

 22. libidó szerint:

  különben ízlések és pofonok nekem ez a jó a másiknak amaz mégsem írom le eggyik versenyzőt és mentort sem.A magánéletükben vájkálni, főleg nem tatom etikus dolognak.Gyönyörű közönség vélemény!!!Ha tetszik nézed ha nem tetszik…..hát keress magadnak jobb elfoglaltságot!Na jó éjt.

 23. libidó szerint:

  Nem kell mindent halálosan komolyan venni.Ez az élet
  SÓJA

 24. libidó szerint:

  Az “emberek igazságérzete”,könyörgöm ez csak egy show műsor nem az életük felett döntenek a versenyzőknek Kedves kovacsgabor. Nem vagyok főnök csak a földön járok.Amúgy meg hogy jön ide a bolt téma?Nem is értem

 25. Muki szerint:

  Szabó Mariann sokkal jobb volt!!

 26. Muki szerint:

  Dorka nagyon gyenge, csak hamisan tud “énekelni”
  Geszti már a válogatásnál nagyot hibázott,azóta
  meg csak fokozza az okoskodásaival!

 27. zita szerint:

  Csatlakozom az előttem szóló felháborodottakhoz!
  Malek Miklós gusztustalan és gerinctelen viselkedése úgy tűnik másnál is kiverte a biztosítékot!
  Azért mert ő annak idején rosszul választott,csapatai kiestek /1 kivétel még van, de sztem nem sokáig/ nem kell másnak innia a levét!
  Hol van itt a hozzáértés?????
  Úgy néz, ki, hogy ők egymást támogatják Gesztivel, valószínű nem érdek nélkül!!!!???

 28. Andrea szerint:

  Ez gusztustalan volt, a Malek Miklóstól, mert a Dóra produkciója, a 0-val= !!!!!!!

  Most jön az, hogy kiderül, hogy a protekció, minden hol dönt!

  Itt nem a tehetség számít!

 29. kerekperec szerint:

  Még annyit tennék hozzá (abszolút egyetértve kovacsgaboral)hogy itt most akkora öngólt lőttek, hogy sok eddigi stabil nézőjét elvesztheti a műsor!

 30. uhu25 szerint:

  Honnan tudhatjuk biztosan mi volt a borítékban? Látta valaki közületek, vagy volt-e jelen közjegyző? És ha ez az egész csak egy show-biznisz? Előre megírt forgatókönyvvel?

 31. kerekperec szerint:

  Gyerekek! Nézzétek meg a hozzászólásokat! Szinte mindenki Mariannt látta jobbnak! Vajon ez véletlen? Nagyon egyszerű a magyarázat: ha kiveszzük az érzelmeket a dolgokból és objektívek maradunk akkor egyértelmű a helyzet. A nagy gond az, hogy a mentoroknak nem lenne szabad zsűritagnak is lenniük, mert így nem képesek érzelemmentes döntést hozni. Amit pedig Geszti és Malek Miklós művelt az a legnagyobb csalódás volt számomra!!!!! Én felvettem a tegnap estét és többször visszanéztem egy jelenetet. Van egy pillanat Mariann párbaj dala után amikor Geszti Malekra néz és ott az arcán a “na most mit tegyünk, bajban vagyunk” kifejezés. Erre Malek felhúzza a szemöldökét és elég tanácstalan… Bárki visszanézheti… Már itt eldőlt minden!!! Ez elég sajnálatos, mert eddig hitelesek voltak mindketten. Megérte?????

 32. kovacsgabor szerint:

  Kedves libidó!

  ugye azért, ha a boltban savanyú tejet, vagy száraz kenyeret kapsz, azért még egyszer az életben bemész?
  A boltba???
  Kis csillagom ha rosszat mond a főnököd többet be se mész??
  Mert úgy beszélsz mintha te lennél a főnök. te lennél?

  Ami az emberek igazságérzetét sérti nem megoldható elfordulással!
  Vagy akkor a te nyugdíjjáradékodat nem eszi meg orban?
  Szóval ha hibázik malek, akkor nem oda való, és most itt a közönségvéleményt olvasod egyre másra, azokét akik nem küldtek sms-t!

 33. libidó szerint:

  Nevetségesek a hozzászólások!Mindenki szidja hol a mentorokat hol a versenyzőket.Miért? Ha annyira nem tetszik a műsor nem kell nézni!!!Mellesleg nem a mentorok döntenek hanem a nézők,a beküldött sms-kel szavazatokkal.Szerintem nem a hang,és tehetség dönt,hanem a szimpátia és a külcsín.Ez eddig is így volt és lesz.Én speciel egy fillért nem költök rájuk.Szerintem is egy előre megcsinált show,de azért jól szórakozom rajta.Ha annyira csalás meg igazságtalan az egész JAVASLOM hogy senki ne küldjön smst,szavazatot!!!!Kíváncsi vagyok mi történne???Részemről biztos nem gazdagszik meg se RTL se TV2.Tehetség kutató?Ez egy nagy show müsor!

 34. Judy szerint:

  Szerintem igazságtalan, hogy ő esett ki, ugyanis a párbajban Dorka elég gyenge volt. Szerintem Malek Miklós is azért mondta, h Mariann menjen haza, mert Ferónak vissza akart vágni… -.-

 35. barbygirl87 szerint:

  En nem azt mondtam h a nagyszulonek kotelessege eltartani az unokajat:)de en a lanyomat tamogatnam:)s Dorka fogja eltartani a gyereket is meg a ferjet is ha megnyeri es befut mind enekesno mert eleg sok penzt fog a koncertekert kapni…S nem kell magaval vigye a gyereket mert a ferje ugyelne ra es neha a nagyi is biztos:)Hany vilagsztar van h gyerekei vannak es kozben meg enekesno is:))

 36. uhu25 szerint:

  Ezt hívom én tipikusan rossz válasznak! Hasonlattal élve más farkával könnyű a csalánt csapkodni! Egy szülőnek az a dolga, hogy a gyerekeit nevelje, eltartsa felnőtt korig. De egyáltalán nem kötelessége még az unokáját is eltartania! Csak a felelőtlen gyerek gondolkodik így!

 37. barbygirl87 szerint:

  uhu25-nek

  Igy van akkor majd en is fogom tamogatni a lanyomat es mindent megteszek az unokamert:)ez igy helyes:)elo fogok teremteni neki mindent:)s szerintem meg nem Dorka mondta a ferjenek,h ne dolgozzon,hanem a ferje adta fel a karrierjet h Magyarorszagra koltozzon:)Nem ez a pelda nekem,hanem ha ezt szeretne akkor tamogatni kell:)a szulo a gyereket tamogassa,ha nem akkor ne szuljon egyaltan erre a vilagra kisbabat:)mert mindenkivel megtortenhet ez:)s szerintem a kisbaba nem veletlen volt:)de ha megtortent akkor nem is elvetetni kell hanem megszulni es felnevelni,mert o nem tehet semmirol:)O egy kis vedtelen kis baba:)semmirol se tehet:)s Abszolut csodasan enekel Dorka:))Mariann egy bohoc volt:)de ketsegkivul o is csodasan enekelt:)ot is sajnaltam h kiesett:)de hat ennek igy kellett tortenjen:)Dorka igazan szinpadra termett csaj:)s egy szules utan kialljon es enekeljen???csodalatra melto:)gratulalok neki s szivbol remelem o fog nyerni s a kis Liza:)

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: