Szabó Kitti szerepét Munkácsy Kata veszi át a Barátok Köztben

A 18 éves Szabó Kitti úgy döntött, befejezi karrierjét a Barátok köztben. Karakterét nem írják ki a sorozatból, hanem egy másik lány veszi át, Munkácsy Kata a szerepet.

Három évig alakította Szabó Kitti Bartha Zsolt lányát, Lindát, ám most úgy döntött, kiszáll a sorozatból. A fiatal színésznő úgy döntött, hogy ezentúl inkább a tanulmányaira szeretne koncentrálni a színészkedés helyett. Elmondta, hogy nem volt könnyű és gyors a döntés, sok álmatlan éjszakájába került, mire határozni tudott. A tavasszal érettségiző Kitti úgy érezte, a Barátok közt és a tanulmányai a továbbiakban nem összeegyeztethetőek, ezért kellett választania.

Továbbtanuláson gondolkodik, leginkább a belsőépítészet és a divattervezés, de azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy beadja a jelentkezését a Színművészeti Egyetemre. Egy biztos, a Barátok közt után is szeretné folytatni a színészkedést, de csak akkor, ha a dolgot össze tudja egyeztetni majd a tanulmányaival.

Szabó Kitti kilép a Barátok Közt sorozatból

Szabó Kitti kilép a Barátok Közt sorozatból

Linda karaktere Szabó Kitti távozása ellenére megmarad, Kitti helyét a Munkácsy Kata veszi át. A lánnyal már néhány hete forgatnak, először 2013. január elején láthatják majd a tévénézők. Kata 19 éves, tíz éve tagja a Madách Musical Stúdiónak, és régi vágya volt, hogy szerepelhessen a Barátok köztben. Kata beszélt arról, hogy nagyon hasonlít Linda karakterére, ő is néha igencsak okoskodó tud lenni.

A sorozatban nem Kata lesz az egyetlen új szereplő. Nagy Sándor, a Madách Színház művésze is szerepet kapott a történetben. Egy negatív szereplő, Laurik Igor bőrébe fog bújni, és már novemberben láthatják a sorozat kedvelői.

Munkácsy Katalin váltja fel Szabó Kitti szerepét a sorozatban

Munkácsy Katalin váltja fel Szabó Kitti szerepét a sorozatban

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: