Szabó Kimmel Tamás lesz a The Voice műsorvezetője

A TV2 közleményéből derült ki, hogy egy színészt, Szabó Kimmel Tamást választottak az ősszel induló tehetségkutató műsorának vezetésére. 

Szabó Kimmel Tamás úgy nyilatkozott, hogy hatalmas és izgalmas feladat lesz számára a The Voice vezetése, ugyanakkor borzasztó nagy a felelősség.

Úgy véli, a The Voice műsor olyan értékeket közvetít, amik közel állnak hozzá.

Örül, hogy ebben a műsorban csak és kizárólag a hang és a tehetség számít, semmi más. Nagyon boldog, hogy csatlakozhat a csapathoz.

Szabó Kimmel Tamás

Szabó Kimmel Tamás: a sármos, fiatal színés lesz a The Voice műsorvezetője

Szabó Kimmel Tamás 1984. október 9-én született Dunaújvárosban, 27 éves magyar színész.

Zenész-színész osztályba járt 2003-2007-ig a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, tanárai Ascher Tamás és Novák Eszter voltak. Az egyetem elvégzése után játszott Szolnokon, Kaposváron és a József Attila Színházban is, 2008-tól pedig a Nemzeti Színház társulatának tagja.

A Nemzeti Színházban olyan darabokban játszott, mint például a Mesél az erdő, a Hamlet vagy a Három nővér. 2011-ben elnyerte a POSZT (Pécsi Országos Színházi Találkozó) Legjobb 30 év alatti színésznek járó díját Csehov: Három nővér című drámájában nyújtott alakításáért.

Olyan játékfilmekben szerepelt, mint a Megy a gőzös (2007), az Egymás mellett (2008) vagy a Matula kalandpark (2011). Ismertségét a 2009-es Made in Hungária című zenés filmnek köszönheti, ahol ő játszotta a címszereplőt, Mikit.

Nem ez lesz az első televíziós megjelenése, 2012 januárjától ő a műsorvezetője a Magyar Televízió A Szövetség című műveltségi vetélkedőjének.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: