Szabó Dávid – 4. élő adás

Szabó Dávid meglátogatta Pécsett az öccsét, mert ritkán találkoznak, és szüksége volt a véleményére, mielőtt újra fellépne az x-faktor színpadán.

Gesztinek csak egy kívánsága volt, az, hogy egyszerűen énekelje el a választott dalt. Egyébként a mentor úgy konferálta fel a fiatal énekest, hogy egy teljesen új arcát fogja megmutatni egy új dallal.

Valóban olyat láthattunk, amit eddig még nem. Dávid saját magát kísérte zongorán, élő adásban. Ez önmagában is már egy elismert teljesítmény. Ez csak az indítás volt, utána felállt a zongora mellől és zenekari kísérettel a háttérben énekelt tovább.

Ildikó meg is lepte a produkció, mely tetszett neki annak ellenére, hogy volt egy kis hiányérzete. Ferónak unalmas volt, Geszti szerint most volt igazán jó a fiú, ahol végre önmagát adta.

Szabó Dávid

Hasonló bejegyzések..

1 hozzászólás

  1. sisi szerint:

    Valóban most nagyon jó volt. Nekem tetszett. Nem értem miért kellene ebből a srácból kitörölni a musicalos múltat. Technikából és eleve abból, hogy hogyan kell egy színpadon viselkedni, mozogni, sokat lehetne tanulni, még a mentorok közül is mémelyiknek. Bizony-bizony. Szép volt.

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: