2011. május 14. 18:37.

Szabó Ádámról már tudjuk, hogy hihetetlen nagy harmonika virtuóz, igazi előadóművész, és professzionális zenész. Fiatal kora ellenére zenetanárokat meghazuttolva improvizál, és könnyed zenejátékkal nyűgözi le a közönséget. A zsűri már egyszerűen nem tudta, hogy milyen értekelést adjon neki, talán próbált hibát keresni a produkcióban, és igyekezett erre kitérni. Fáy Miklós szerint Ádám produkciójából hiányzott a zene, de ezt inkább meg se hallottuk. Az ifjú tehetség 34 pontot gyűjtött össze a zsűri szavazatai alapján.

Szabó Ádám újabb harmonikajátéka

Szabó Ádám egyszerűen profi nyomán..

A következő hasonló bejegyzések is érdekelhetnek:

Szabó Ádám és dr. Krén István - Az ő életét mentette meg a fiatal muzsikus (fotó: Oroszi Beáta)

Szabó Ádám életet mentett

2013. november 28. 15:34.
Szűcs Ádám

Szűcs Ádám: Döntő 1. rész

2012. március 16. 23:38.
Hozzászólások (2) - Hozzászólás írása »
  1. pap luca szerint:

    szeretlek pap luca

  2. hajnalka szerint:

    Amit Ő csinál,az fantasztikus!Olyan dolgot tud,amit nem sokan.Csak annyit tennék még hozzá,hogy az,amit hallottam tőle a múltkori adásban,amikor folyamatosan játszik egy darabot,mondjuk egy franciát,az gyönyörű,sokkal jobb,és magas színvonalú,nem úgy,mint ez a kapkodás volt.Amint élvezni kezdtem volna az egyiket,abba is hagyta.Csak egyet,de azt végig,és ha lehet franciát!hajnalka.

Hozzászólás Írása

Biztonsági kérdés:

Ezt láttad már?

Timi Chen a produkció előtti kis filmben bevallotta, hogy a múlt heti szereplése, még saját szemszögéből is nézve, kritikán aluli ...