Stohl András – Indul a polgári per

Idestova napra pontosan két éve, hogy Stohl András balesetet okozott autójával, majd elmulasztva a segítésnyújtást a helyszínről távozott.

Drog- és alkohol prevenciós missziót vállalt, hogy törlesszen, és leülte a rá kiszabott börtönbüntetést – igaz, jó magaviselet miatt korábban szabadult. A huza-vonának azonban még nincs vége: hamarosan elkezdődik a kártérítési per.

A baleset során a vétlen kocsiban Kaincz Pár maradandó sérüléseket szenvedett el. Kezelésekre és gyógytornára kell járnia. Több helyen számoltak be arról, hogy a bácsit látták kertjében serénykedni, ám ügyvédje állítja, hogy ez nem több, mint koholt vád. El akarják tusolni az ügyet, ilyen mondva csinált pletykák terjesztésével.

Stohl András

Stohl András: szabadulása után indul a kártérítési per

“Azért indítottuk a pert, mert az igazság nem sikkadhat el. Az első tárgyalási napon személyesen meghallgatják az ügyfeleimet. Ezenkívül bemutatjuk a gyógytornász igazolását is, ugyanis a büntetőügyben a szekértő véleményének nincs köze a valósághoz. Pali bácsi maradandó egészségkárosodást szenvedett, ezért lesznek tanúk, akik részletesen bizonyítják, milyen hátrányok érték Kainczékat a baleset miatt.” – Számolt be róla a Hot magazinnak a sértettek védője, dr. Mester Csaba.

Az ügyvéd úr azt is elmondta, hogy nem az a céljuk, hogy Buciról minden bőrt lehúzzanak. Azért indították el maguk a pert, mert Stohl biztosítója mindeddig nem térítette meg Kainczék kárát – holott egy kötelező biztosítás pont erre való. Bár még tavaly ősszel nyújtották be keresetüket a bíróságra, mindeddig még csak a tárgyalás időpontját sem voltak képesek kitűzni. A védő úgy véli, ki akarták bekkelni, míg a színész kiszabadul a börtönből.

Mester megítélése szerint a bácsikának 9 és fél millió forint kártérítés jár, lányának pediglen kettő. Bízik benne, hogy két tárgyalással sikerül pontot tenni az ügy végére. Mindezt igyekeznek a legnagyobb diszkrécióval intézni, ugyanis a sértettek – ahogy mondják – rettegnek a nyilvánosságtól. A bácsi például lassan két éve nem volt a piaci standja közelében sem, kofai teendőit lánya látja el. Nem vágynak másra, csak hogy vége legyen ennek a herce-hurcának, méltányos végkimenetellel.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: