Stohl András hamarosan szabadul

Stohl András színészt – aki autóstohl belerohant egy szabályosan közlekedő, ártatlan személyautóba -, hosszas tárgyalások után elítélték. Jó “magaviselete” miatt azonban kiderült, hogy hamarosan szabadul a börtönből.

A 44 éves sztár tehát már számolgathatja az éjszakáit, hiszen nem sok van hátra ahhoz, hogy újra szabad legyen. Szabadulásának napja elvileg 2012. március 5. Még az is elképzelhető, hogy nem sokkal utána már egy tv műsorban fogjuk viszont látni?

Stohl András egyébként 10 hónapos, letöltendő börtönbüntetést kapott, melyet 2011. október 5-én kezdett meg. A vád súlyos sérülést okozó, alkoholos és kábítószeres állapotban bekövetkezett közlekedési baleset, melyet ő maga okozott.

A börtönbüntetés ideje alatt azért odafigyeltek rá, hogy ne keveredjen semmilyen konfliktusba, ezzel is segítve a jó magaviseletet. Aztán később kapott egy cellatársat is Farkas Péter személyében, aki illegális drogtermesztés miatt kapot büntetést. Rabtársa pedig Stohl-hoz hasonlóan nem akart balhét.

Stohl András

Egy büntetésvégrehajtási bíró megállapította a színész jó magaviseletét, így hacsak nem csinál addig valami butaságot, akkor március 5-én szabadulhat, megfelezve ezzel a büntetés 10 hónapos időtartamát.

Az biztos, hogy családjának női tagjait személyesen is felköszöntheti nőnap alkalmából, amennyiben a szabadulás napja nem változik. A Nemzeti Színház már nagyon várja vissza a színészt, továbbá Kolos Péter az RTL Klub programigazgatója is úgy nyilatkozott, hogy számítanak Stohl Andrásra a jövőben is.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: