Stohl András áldozata lehet, hogy meg sem éri a per végét

Valószínű, hogy Stohl András áldozata, a 79 éves Kaincz Pál nem fogja megérni a színész perének végét, olyan súlyos az állapota.

Mint az ismeretes, Stohl András ittas és drogos állapotban elkövetett gázolás miatt volt 5 hónapig börtönben. A baleset legsúlyosabb sérültje a 79 esztendős Kaincz Pál. November 13-án volt a Stohl ellen indított kártérítési per tárgyalása. Pali bácsi nem volt jelen, szavait a gyermekei tolmácsolták. Az idős úr azt üzente, hogy “Meg fogok halni, én már kifelé megyek a temetőbe.”

Kaincz úr a baleset óta komoly fájdalmakkal küzd, ezt a tényt alátámasztja a férfi ügyvédje és a családja. Az sem tett jót az egészségének, hogy igazságtalanul bántak vele, ráadásul szavait többször is kétségbe vonták. Pali bácsinak mozgáskorlátozottsága alakult ki az elmúlt idők folyamán, hiába próbálta bizonyítani, hogy azelőtt semmi ilyen problémája nem volt, nem hittek neki.

Kazincz Pál

Kazincz Pál: Meg fogok halni, én már kifelé megyek a temetőbe.

A Blikknek keserűen nyilatkozott az áldozat fia, ifj. Kazincz Pál, aki elmondta, nemsokára el fogja veszíteni édesapját, mert állapota napról napra romlik. Az idős úr családja egyébként nagyon fel van háborodva Stohl viselkedésén, aki amióta kijött a börtönből, állandóan csak a könyvéről beszél és a rémségekről, amiket átélt. A család úgy véli, Stohl ismét egyre népszerűbb, holott egyáltalán nem érdemli meg.

Kedden döntés nélkül zárult a bírósági tárgyalás, a család és az ügyvéd pedig a per kimenetelétől függetlenül a strasbourgi emberi jogi bírósághoz fognak fordulni. Pali bácsit nem fogják beidéztetni a tárgyalásra. Családja elmondása szerint gyógyszerek nélkül már nem is tud létezni a férfi, és a tárgyalás okozta megrázkódtatás akár az azonnali halálát is okozhatja.

Hasonló bejegyzések..

Hozzászólás írása

Biztonsági kérdés: